2777
2789
عنوان

طلاق با کودک یک ساله

232 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها 

من یک پسر یکساله دارم و واقعا زندگی برام قابل تحمل نیست خیلی تفاوت بین منو شوهرمه علاوه بر این پرخاشگر و دعواییه بی ادبه توهین میکنه و ..... 

تصمیم برای جدایی جدیه 

ولی با این بچه نمیدونم چکار کنم اگر ببرمش هم باید تنهایی بزرگش کنم هم برم سرکار 

و نمیخوام بذارمش پیش باباش که یکی مثل خودش تربیت کنه 

خیلی سردرگمم 

لطفا کمک کنید  

چکار کنم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تصمیمت قطعی هست

بچه رو ببر باخودت.چون کوچیکه و بیشتر ب مادر نیاز داره.

میتونی ببر مهد یا پرستار بگیر براش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ببین اگه میشه با شوهرت حرف بزن درست کنید بخاطر بچه من هم دوست دقیقا پدر مادرم یک سالگی من طلاق گرفتن و کلی اسیب دیدم من از جای اون بچه یکساله میگم خیلی سخته نکنید خب :)

حداقل هم اگه این کار می کنید یه جوری باشه پدر و مادر هر دو وظیفه شون انجام بدن نه اینکه یکی ول کنه 

اگه هم میبری پیش خودت خونه مستقل داشته باش خونه مامان و بابای خودتون نرین سخته نگاه های پر از تحقیر هم برای شما هم برای بچه سخته 

شوهرتون قد متوسط و هیکل توپری داره؟

طبعشون صفراهست یا غلبه صفرا داره

اصلاح مزاج کنه تا کمتر بدهنی و پرخاشگری کنه

حیفه بچه یکساله 

یاکلاس همسرداری شرکت کن مطمن باش درستش میکنی

خودت هم جلوش جواب حاضری نکن

بهش اقتدار کن

وضعیت اقتصادی بدهست فشار روی این مردها هست

ی جوری میگی بااین بچه ،بچه چرا دنیا آوردی وقتی شوهرت این اخلاقش بود ؟

اصلا بچه دار نمیشدیم 

دکتر گفت محاله بدون ای وی اف بچه دار بشید 

تخمک گذاری نداشتم 

وقتی جواب رو مثبت دیدم شاخ دراوردم 

اصلا بچه دار نمیشدیم دکتر گفت محاله بدون ای وی اف بچه دار بشید تخمک گذاری نداشتم وقتی جواب رو مثبت د ...

عزیزم توروخدا اگه امکانش هست فعلا طلاق عقب بنداز اگه قبلش بهتر بوده زندگیت بدون ی مدت بعد بچه هم مرد هم زن امکانش هست خونه و زندگی بهم بریزه بذار ببین بهتر نمیشید