2777
2789
عنوان

چای ماسالا چجوری درست کنم

151 بازدید | 23 پست

ادویه ترکیبیشو گرفتم از عطاری حالا چجوری درست کنم 😁🌻؟

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه ته استکان ابجوش چایتو بریز یه فرچه داره میزنی باهاش مث فوم میشع بریز تو شیر

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
چیا خریدی

ادویه چای ماسالا از عطاری ( ترکیب دارچین و میخک و....)

شیر 

چهار سیاه

و طرز تهیه ای که بلد نیستم 😂

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

یک قاشق بریز تو یه لیوان شیرپرچرب با شیر فوم درست کن حل میشن

همین ؟ فک میکردم چای سیاه و ... هم داره 😐😂

یه لیوان آب جوشدوقاش۳ غذاخوری سرخالی موادیه قاشقم شیرخشکهم بزن ی نعلبکی بزار روش ۳..۴ دقیقه بعد بخور

شیر خشک ندارم 

شیر گرفتم

هوش مصنوعی می‌گفت چای سیاه هم لازمه 

می‌خوام شبیه کافه درست کنم چجوری میشه

شیر خشک ندارم شیر گرفتمهوش مصنوعی می‌گفت چای سیاه هم لازمه می‌خوام شبیه کافه درست کنم چجوری میشه

هوش مصنوعی ضر میزنه.اصلا چای سیاه خوشمزه ش نمیکنه میخوای امتحان کن خودت متوجه میشی

هوش مصنوعی ضر میزنه.اصلا چای سیاه خوشمزه ش نمیکنه میخوای امتحان کن خودت متوجه میشی

اوکی 

با شیر چجوری درست کنم شیرخشک ندارم 😅