2777
2789
عنوان

شوهرم داد میزنه میگه بچه میخوام

836 بازدید | 48 پست

من ۲۳ ام .اون ۳۵.یکسال و نیمه ازدواج کردیم.بین مون دعوا زیاد هست.بهش میگم میرم دکتر میگه برای بچه میگم نه دل درد دارم.میگه چرا برای بچه نمیری.البته داااد و هوار  میزنه.میگه تو تا ب امروز ب من چ خدمتی کردی برام چیکار کردی.خیلی داد و هوار راه انداخت.

من بچه نمیخوام .چون هنوز هم مشکل داریم شاید واقعا نیاز ب طلاق بود البته سعی من اینه درست بشه زندگی مون .ما اقدام داشتیم یکساله اما باردار نشدم.بهم‌میگه شاید ی عیبی داریم و ۱۰ سال بعد بچه دار شویم.. میترسم فعلا بچه دار نشم چن سال بعد ب فکرش باشم و اونجا باز بزنه به پیشونیم که اره من اول بهت گفتم اگه مشکل داشتیم و بچه دار نشدیم چی...چیکار کنم این وسط

سوال اص

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار داد بزنه بذار هوار بکشه بذار عربده بکشه 

اگه بهش اعتماد نداری بچه نیار 

به هییییییییچ عنوان 

بذار یه سال دیگه بگذره ببین اصلا زندگیتون کامل درست میشه یا نه

خواهر من تو همین شرایط بچه آورد آخرم طلاق گرفت موند با یه بچه و آینده نامعلوم 

تا از زندگیتون مطمئن نیستین بچه نیارین

مارو التماس میکنن و منت میکشنبچه دار نمیشیم و کلی شرط و شروط میزاریمشما برعکسی،؟بگو هروقت ادم شدی!

دقیقا این رو گفتم.گوش نمیده میگم بریم مشاور میگه میگ دیوونم عقلم بدم دست یکی دیگه

میگه اگ بچه نمیخواستی چرا ازدواج کردی

شوهرم منم برای بچه دار شدن اصرار داشت ، دخترم الان ۱ سالو یک ماهشه ، و راضیم خداروشکر ، چون منم بچه نمیخواستم، ولی الان خدارو شاکرم، ما ام دعوا زیاد داشتیم ولی خداروشکر گذشت 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

دقیقا این رو گفتم.گوش نمیده میگم بریم مشاور میگه میگ دیوونم عقلم بدم دست یکی دیگهمیگه اگ بچه نمیخواس ...

مگه زبون نداری؟ یگو فکر میکردم مرد و بابای خوبی هستی

الان میبینم نه نیستی

مگه خلم یکی دیگه رو بدبخت کنم!

و اینم ک بگو مگه منم دیونم عقلمو بدم دست تو ک اعصاب نداری

💕

بذار داد بزنه بذار هوار بکشه بذار عربده بکشه اگه بهش اعتماد نداری بچه نیار به هییییییییچ عنوان بذار ...

اگ چن ساله دیگه اقدام کردم و دکتر گف مشکل دارین اونجا اگ منت گذاشت که من گفتم برو دکتر شاید مشکل داریم ب حرفم گوش نکردی و تقصیر تو هس چی بگم اونجا 

اسی جان از شوهرت مطمعن شو اول ، همه با بچه دار شدن شرایطشون بهتر نمیشه همه ام شرایطشون بدتر نمیشه باید بسنجی ببینی شوهرت چطور ادمیه

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖