2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

922 بازدید | 57 پست

من بندرعباس زندگی میکنم شوهرمم همونجا کار می‌کنه که اون اتفاق افتاده ولی تونست فرار کنه و سالمه، دلم خیلی میسوزه و ناراحتم برای بقیه شوهرم دیروز برگشته یه بند داره قلیون می‌کشه و غصه میخوره بعضی همکاراش مجروح شدن 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما شهرتونه و همسرتون از نزدیک دیده مایی که اونجا نبودیم هم دلمون خونه چه برسه به شما🥲

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

پسر یکی از اقوامم اونجا کار میکرده بعد شیفت عصر بوده

که یهو خبر رو میشنوه این اتفاق افتاده

مادرش داشت سکته میکرد فکر میکرد اونجا بوده

هرچی هم زنگ میزدن بهش جواب نمیداده 

بنده خدا تامرگ رفت

خدا رحمشون كنه  خيلي سخته همه ايران ناراحتن  گفتن پنجره هاتون را ببندين و بيرون نريد اون قليون اگه دعوا نميكنه را جمعش كن تو اتاق بسته دود نداشته باشي 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
شما شهرتونه و همسرتون از نزدیک دیده مایی که اونجا نبودیم هم دلمون خونه چه برسه به شما🥲

خیلی میگه وحشتناک بوده فرار می‌کردن اما نمی‌دونستم یه لحظه بعد زنده ان یا نه

خیلی میگه وحشتناک بوده فرار می‌کردن اما نمی‌دونستم یه لحظه بعد زنده ان یا نه

🥺💔

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|