2777
2789
عنوان

احساس میکنم زیاد ادم محبوبی نیستم

213 بازدید | 41 پست

توی مدرسه و دانشگاه زیاد دوستی نداشتم دویت قمیمی که باهاش بیرون برم هیچ وقت نداشتن زیاد حرف نمیزنم ارومم با کسی صمیمی نمیشم اصلا نمیدونم چطوری با کسی صمیمی بشم کلا نمیدونم چکار کنم ادم دوست داشتنی بشم از اینهایی که کلی دوست دوربرشون نه خسته شدم از تنهایی کافه رفتن سینما و خرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفیق بازی عاقبت‌نداره از ترس تنهایی با هر بیشرفی دوستی نکن

همه فهمیدن من هیچ دوستی ندارم همه ازم دوری میکنن اینقدر بیکارم میرم داخل نمازخونه میخوابم درحالی که بقیه با دوستاشون حرف میزنن

میفهمم دقیقا دنبال چی هستی ولی باید بهت بگم اون چیزی که دنبالشی یک در هزار رخ میده و اگر شانس بیاری ...

نمیخوام حتما تا اخر عمرم باشه من حتی یک دوست ساده داخل کلاسمون توی این دوسال نداشتم تایم های استراحت تنها بودم 

منم دوستای خیلی کمی داشتم همیشه

ربطی به محبوب بودنم نداره

خودم نمیتونم کسی رو به عنوان دوست انتخاب کنم چون با هرکسی دوست ندارم رابطه داشته باشم

حتما باید ویژگی هایی که من میخوامو داشته باشه

کلا دوست خوب خیلی کم پیدا میشه

من توی دانشگاه تونستم یه دوست خوب پیدا کنم

الان ازش دورم و از طریق چت و تماس با هم در ارتباطیم

واقعا دختر خوب و قابل اعتمادی بود که تونست دوست من باشه آدمایی که باهام همفکر و بقولی هم فاز من باشن کم هستن

منم خیلی بی حاشیه و آرومم

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

تجربه ثابت کرده دوست به درد نمیخوره خودتی و خودت راحتی و آرامش داری با مامانت برو یا اگه خواهری دختر خاله ای دختر عمه ای کسی هست با اونا برو من بیرون رفتنام با خواهرمه و گاهی اوقات دختر عمومم میاد باهامون 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

منم دوستای خیلی کمی داشتم همیشهربطی به محبوب بودنم ندارهخودم نمیتونم کسی رو به عنوان دوست انتخاب کنم ...

شما همون یکی هم پیدا کردین من یکی هم پیدا نکردم دو سال با تنهایی گذشت

رفیق ب دردت نمیخوره 

من سنگ کسیو پنج سال ب سینم زدم 

اخرش چیشد؟؟؟

دوماهه تموم شده همه چی بینمون 

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

تجربه ثابت کرده دوست به درد نمیخوره خودتی و خودت راحتی و آرامش داری با مامانت برو یا اگه خواهری دختر ...

من شهر غریب دانشجوام خواهری هم ندارم مادرم هم اینجا نیست از تنهایی هم خسته شدم

تجربه ثابت کرده دوست به درد نمیخوره خودتی و خودت راحتی و آرامش داری با مامانت برو یا اگه خواهری دختر ...

الان تایم استراحت داخل کلاس دختر عمه ام باید بیاد باهام حرف بزنه؟ همه تمکلاسی هایم از دوری میکنن 

نمیخوام حتما تا اخر عمرم باشه من حتی یک دوست ساده داخل کلاسمون توی این دوسال نداشتم تایم های استراحت ...

خیلی اینجوری بهتره به خدا آدم وقتشو درگیر دوستی سطحی کنه عذاب میبینه برای تویی که درونگرایی میگما می‌دونی چرا ؟ چون تو عمیق میشی اونا نه