2777
2789

عااا و ی دفعه فعال شدن غریزه اشپزیت شروع میکنی ی چی جدید درست کردن و امتحان کردن و قشنگ گند میزنی ب مواد غذایی خونه و بدمزه ترین چی دنیا رو درست میکنی😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا نصفه شب از بیکاری آرایش میکنم😂🤦🏻‍♀️

😂🥹

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ساعت ۸ تاریک میشه همون موقع بزن بیرون ۱۰ هم برگرد

حال نمیده

شهر ما 12 همه جاش خوشگله 8 چیزی نداره

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

هزاربار منتظر پیام کراش بودن اخرش پیام میده قهوه ایش میکنی بعد عذاب وجدان میگیری😂😂

اتفاقا الان تو یه تاپیکی بودم دختره گفت کراشم همش ریپلای استوری میکنه بهش گفتم دیگه پیام نده 😂😂😑

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اینجا حق به پسرا میدن و نصفه شب اجازه خروج از خونه رو نداریم

خب برو ببین که ضرر میکنه

کی حالش رو میبره

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

دخترها چیزی که چشمون گرفته بایدبخرن  هیچ منطقی رو قبول ندارن بخدا .دوتادختردارم این معظل رودارم😂😂

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

اتفاقا الان تو یه تاپیکی بودم دختره گفت کراشم همش ریپلای استوری میکنه بهش گفتم دیگه پیام نده 😂😂😑

😂😂😂من یه زمان همش بهدوستم میگفتم این پسره چرا رفتارش اینجوریه ولی جلو نمیاد واسه پیشنهاد دادن خلاصه همش منتظر پیشنهاد بودم 

بعد که پیشنهاد داد گفتم متوجه نیستی من درس دارم دارم درس میخونم الان دیشنهاد میده فقط به فکر خودتی😂🤣الان شوهرم هی تعریف میکنه میگه بخذا که خوددرگیری داشتی

عااا و ی دفعه فعال شدن غریزه اشپزیت شروع میکنی ی چی جدید درست کردن و امتحان کردن و قشنگ گند میزنی ب ...

و منی که بابام میخوره و بَدترین غذای دنیا هم باشه تعریف میکنه ازش😍😂💔