2777
2789
الان که دارم مادر می‌شم فهمیدم باااالاترین لذت دختر بودن همین تجربه ناب بوده که یه فرشته کوچولو تو ش ...

مادر نشدما ولی واقعا فکر میکنم خیلی لذت بخشه که یه نفر از وجود خودت داشته باشی...قد کشیدنش رو ببینی،حرف زدنش،بغل گرفتنش،بعد خدا این فرصت رو بهت داده تا از یه فرشته مراقبت کنی و چقدر قشنگه وقتی تموم حوصله ات رو خرج بزرگ کردن اون فرشته کنی و تموم سعیت بر این باشه که یه انسان با روح بزرگ پرورش بدی 🥲❤️ امیدوارم نینیتو سالم تو بغل بگیری😍❤️

مادر شدن در عین تموم شیرینی هاش واقعا مسولیت خیلی خیلی زیادی داره ولی اگر با جون و دل براش وقت بذاری هر بار بچتو نگا کنی اول از خدا ممنونی که فرصت تجربه مادر بودن داده و بعد به خودت افتخار میکنی که تو این وضعیت یه انسان شریف تربیت کردی حالا چه دختر چه پسر🤍✨

دیدین بعضی آدما رو وقتی باهاشون حرف میزنی عمیقأ تو دلت خوشحال میشی که پدر و مادرش براش وقت گذاشتن....

امیدوارم همه مون از اونا باشیم.اینطوری جامعه خیلی خیلی جای قشنگتری میشه🌸 تربیت درست یه نسل و شاید حتی نسل هارو نجات میده....

دووم میاریم که یه روزی چیزایی که میخوایمو تجربه اش کنیم💚✨ ای در دلم نشسته،از تو کجا گریزم؟!💍❤️🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان