دختر بودن در ذات خودش زیباست
ولی میشه من از زیبایی هاش نگم، از واقعیت هاش بگم؟
دختر بودن گاهی این شکلیه که
مادرت بعد از تعیین جنسیت میاد تو نی نی سایت تاپیک میزنه بچه ام دختره دارم دق می کنم 😊
تو خانواده های سنتی و بسته به چشمنون خور بهت نگاه می کنن و منتظرن ازدواج کنی بری
حقت نصف برادراته
بعضی وقتا خانواده برای برادرت ماشین و خونه می خرن تا در رفاه زندگی کنه اما نوبت کمک به تو که میرسه میگن دختر دادیم جهاز هم بدیم؟
تو یه آدم مستقل نیستی تو ناموس برادر و پدرتی و مسئول کسب اعتبار و آبرو برای اونا. بنابراین خیلی وقتا نمی تونی اون جوری که دلت می خواد بپوشی و بگردی.
اگه تو عالم نوجوونی و کشس به جنس مخالف عاشق یه پسر بشی و به تیریج قبای بابات بربخوره. می تونه به فجیع ترین شکل تو رو بکشه و جزاش فقط پنج سال زندانه! تازه تو اعلامیه ات هم می نویسن فرزند دلبند آقای قاتل!
بعد ازدواج می کنی. قانون کشورت اختیار کاملت یعنی حتی اجازه خروج از درب منزل رو می سپاره به شوهرت. به جاش بهت سکه میده. نفقه میده. اجرت المثل میده. در واقع به ازای چند سکه تو میشی جز اموال شوهرت. قانون فعلی دقیقا و عینا همین معنا رو داره و اگر با یه دختر اینطور برخورد نمیشه چون همسرش به اصول انسانی پایبنده نه قانون ازدواج اسلامی.
از اموال شوهرت که یه عمر با خون دل جمع کردی فقط یک هشتم سهم می بری
شوهرت می تونه هر جا صلاح دونست تو رو طلاق بده ولی تو اگه تا سرحد مرگ از زندگیت خسته بشی بدون موافقت شوهرت نمی تونی طلاق بگیری!
و فجایع دیگه که هر روز اتفاق میفته!