2821
2789
عنوان

متفرقه😂

177 بازدید | 12 پست

پونزده سال پیش از مدرسه که برمیگشتم یه پسره موتوری😂از مدرسه تا خونه مشایعتمون میکرد 😂😂

حالا بعد این همه سال دخترمو میبرم مدرسه باز دم مدرسه دخترمه اونم دخترشو میاره .دخترم و دخترش هم کلاسین.یبار به نشانه سلام کردن سرشو تکون داد با یه لبخند مرموز ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نپاچیدی اون لحظه از خنده؟😁😁😁

هممون باهر اخلاقی که داریم،یبار سعی کردیم برای یه نفر بهترین باشیم.اما چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت گویی که انگار ایستاده بودم...

دیگه آخر ساله خیلی میبینمش😂😂محلش ندادم همچنان 😂😂😂

بازم میاد دنبالت؟؟

هممون باهر اخلاقی که داریم،یبار سعی کردیم برای یه نفر بهترین باشیم.اما چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت گویی که انگار ایستاده بودم...

غلط کرد لبخند مرموز زد 😁😁😂😂

والا خجالت کشیدم بین این همه زن و‌مرد دم مدرسه وایساده بود نگاه میکرد و سلام کردم منم خودمو زدم به ندیدن ...

پونزده سال پیش🤣حتی زودتر از من میرسید دم خونه منتظر تا برسم منم همچنان با اخم نگاه میکردم و تند تند قدم میزدم...بماند که چه القاب خنده داری انتخاب میکردیم واسه اینجور پسرا🤣🤣🤣🤣🤣

نه دیگه زن و بچه داره سنی از ما گذشته 😂✋🏼

یادم باشه زنوبچه دارشدم هیچ وقت نرم دنبال دخترم 😁🤌

2790
2823
2791
2779
2792