2777
2789
عنوان

چادر ام

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست
اتفاقا اگر مانتو بپوشی ، جذاب تریهر چی کوتاه تر ،جذاب تراما برکت از زندگیت می‌ره...قانون خدا ، قطعا ...

چشام اشکی شد😥ممنون از جواب قشنگت.. دیشب قهر کردم بابت اینکه چرا باید منو این همه گیر بده چرا زنداداشم اینقدر آزاد.. آخه امکاناتو زندگیه اونا نسبت ب من تو رفاه بیشتریه از در و دیوار بهش میرسه.. هر کی اطرافم چادریه سختیه زندگیش بیشتر.. از نظر دیگران من شوهرم دل سیاهه.. دارم میجنگم که به همه برعکسشو بفهمونم.. حتی خونواده ی همسرمم میگفتن که خیلی گیر میداده مجردی به خواهر شوهرم ولی خب الان من به نسبت اونا آزادترم ولی خب سخت گیریاشو داره منم میرم تو مقایسه با داداشم و بابام و این و اون میبینم اونا چقد آزاده و رفاه من چقدر افسرده دارم میشم جایی بخام برم اگه بگه نه نباید برم حتی خونه ی مادرم

وای زنداداشت چه حقی داره اخه ک اینطوری حرف میزنه مامانت چرا وا میده 🤯

ببخدااا.. منم دارم تاثیر میگیرم ازشون داداشمم با حرفای زنش موافقه. بیرون بودیم این حرفو زد آبجیمم گفت آره مامان من سکوت کردم ولی خیلی حالم بد شد اومدیم خونه داداشمم گفت دیگه نپوش چادر.. ولی بابام هیچی نمیگه میدونم دوست نداره ولی مامانم کلا به حرف زنداداشمو داداشممه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست گفته عزیزم من کلا حقو ب مرد نمیدم ولی اینجا حق با همسرته شما تبدیل ب یه ادم دهن بین شدی ک اعتما ...

ببله عزیزم خودمم باهات موافقم.. حالم بد میشه دوست دارم همسرم کنارم نباشه تا چادر نپوشم بشم مثل بقیه از اینکه همه مانتویین من چادر به بغل حالم بد میشه از رو زور سرمیکنم.. 

نمی دونم کی مردم ما می خوان این فرهنگ دخالت تو زندگی بقیه خوراک و پوشش یا هر چی رو بذارن کنار ، کاش مردم ایران فرهنگ این رو داشتن هر کس هر مدل راحته زندگی کنه ،کاش دخالتا کم می شد اخه  چه فرقی می کنه کی چادر سر کرده کی روسری سرش نیست  اسی کاری به بقیه نداشته باش ببین خودت و شوهرت چی دوست دارید،  مردم ما عادت بدی دارن دوست دارن هر مدل که خودشون هستن بقیه هم مثل اونا بشن اخه زن دادشت جه بی فرهنگه که دخالت به پوشش مامانت می کنه 😑

چشام اشکی شد😥ممنون از جواب قشنگت.. دیشب قهر کردم بابت اینکه چرا باید منو این همه گیر بده چرا زندادا ...

ببین عزیزم

واقعیت اینه همسرت غیرتیه 

و واقعا این خوبه

من خودم خیلی اهل رعایتم

با این حال عجیبه یه جاهایی همسرم خیلی تاکید می‌کنه و این نه تنها ناراحتم نمیکنه،بلکه خوشحالم می‌کنه مردم غیرتمند هست تو این دوره و زمونه

این یعنی هنوز خدا تو زندگیمونه

یه نکته ای رو دوباره اشاره کردی

گفتی « خیلی تلاش میکنم به دیگران ثابت کنم ...»

برای دیگران زندگی نکن، خودت از زندگی لذت ببر

از کنار همسرت بودن

نیازی نداری چیزی به دیگران اثبات کنی

و نیازی نیست از رفتار شوهرت به دیگران بگی که بخوای توجیه هم کنی 

من اعتقاد دارم گذر زمان خیلییی چیزا به دیگران نشون میده

مثلا اینکه حجاب شما  و غیرت همسرت، به مرور زمان که زندگی خوب و آرومی خواهید داشت و فرزندان صالح و خوب، 

به دیگران  نشون میده سبک زندگی تون چقدر درست بوده 

یه خانم چادری تو این زمونه دیگه یه سبک زندگی فردی نداره، 

خودش یه مبلغ هست یه سرباز دین

داره جهاد می‌کنه 

نه تنها تو سختی حجاب داشتن ، بلکه در مقابله با رفتارهای زشت دیگران و حرف های که می‌شنوه

پس ثابت قدم باش

ارزش کار مهمت رو بدون

روزانه هزاران بااار خداروشکر کن که این همسر غیرتمند رو داده بهت،کسی که راه و هدفش مشخص هست

و شکرگزار باش که راه درست رو داری میری

ولی با آدم های ارتباط برقرار کن که راهت رو روشن تر و تصمیمات رو قوی تر میکنن

به مساجد برو، هیئت ها رو برو

مزار شهدا برو

ببین از خدا بخواه دوست هایی بهت بده که قوی ترن کنم

خلاصه اینکه این روزی ای هست که خدا بهت داده تو هم باید از این ب بعد محکم نگهش داری

اینکه همه آدما سختی میکشن, اکا بنظرم مذهبی ها سختی ها براشون آسون تر هست

چرا؟

چون اعتقادشان به خدا و امیدشون بهش باعث میشه همه چیز رو راحت تر تحمل کنم

یعنی مذهبیان سختی میکشن اما بخاطر اعتقاداتشون،شذتش کمتر هست

بحث روزی البته جداست

برای روزی بیشتر بازم تلاش کنید

ولی اگر کمه واقعا به این اعتقاد داشته باش که سبک زندگیتون باعث میشه خوش برکت تر باشه روزیتون.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

یچیزی بهت بگم منم تا وقتی مجرد بودم مامانم چقدر حساس بود گیر میداد الان بعد گذشت چند سال همچنان چادر میپوشه ولی اصلا مثل قبل گیر نیست دوتا خواهرام اونام متاهلن با بلوز شلوار فقط همسر من حساسه و من چادر میپوشم در حالی ک مجرد بودم با مانتو بودم ولی من با خودم کنار اومدم سعی میکنم زیر چادر همیشه شیک و مرتب باشم و تیپ بروز بزنم شماهم اعتماد به نفست رو ببر بالا 

ببخدااا.. منم دارم تاثیر میگیرم ازشون داداشمم با حرفای زنش موافقه. بیرون بودیم این حرفو زد آبجیمم گف ...

مامانتو بیدارش کن هشیارش کن اخه دخالت توی مسائلی ک اینقدر خصوصیه ؟ 

❤️‍🩹
ببله عزیزم خودمم باهات موافقم.. حالم بد میشه دوست دارم همسرم کنارم نباشه تا چادر نپوشم بشم مثل بقیه ...

منم شرایطم شبیه شماست البته ازدواج نکردم ولی الان ی وقتایی دلم میخواد کلا چادرمو در بیارم وقتی ک چادر سرمه واقعا حجابم سفتو سخته و دوستش دارم اما تحت تاثیر جو فامیل گاهی چادرمو در اوردم ببین اوایل حس عذاب وجدان داشتم الان نه نزار ب مرحله من برسی من اروم اروم اول مانتویی ساده شدم بعد موهامو بیرون گذاشتم بعد دستامو و.... وقیح شدم دیگه توبه برام سخت بود ببین اگه وارد این راه شدی سخته که بخوای برگردی بمون تو راه اصلی خودت الان مثل قبل چادر سرم میکنم ولی زیبا میگردم ارایشم ظریف و معمولی میکنم و هررررگز احساس نمیکنم زشتم یا بقیه بهم بد نگاه میکنن یا هرچی چون خودمو قبول دارم 

❤️‍🩹
نمی دونم کی مردم ما می خوان این فرهنگ دخالت تو زندگی بقیه خوراک و پوشش یا هر چی رو بذارن کنار ، کاش ...

آره عزیزم منم بخاطر جو خانواده ام اینطوری از چادر بیزارشدم با اینکه قبلا واقعا از دل و جون بود.. هنوز خانواده ی همسرم خیلی مقید ترن و اگه هرجور باشم براشون مهمم باشه چیزی نمیگن.. یادمه عید پارسال همسرم یه کت خریدبرام گفت میپوشی اشکال نداره داداشم میگفت این چیه همه صداشون دراومد بخاطر لباسام. الان چادر اذیتم میکنه چون انگار من تنها جادری جمعمم

ببین عزیزمواقعیت اینه همسرت غیرتیه و واقعا این خوبهمن خودم خیلی اهل رعایتمبا این حال عجیبه یه جاهایی ...

کاش من یه خواهر مثل شما کنارم داشتم این همه فهمیده این همه باشعور.. از پیامت اسکرین میگیرم واقعا لازمه هی بخونم

منم شرایطم شبیه شماست البته ازدواج نکردم ولی الان ی وقتایی دلم میخواد کلا چادرمو در بیارم وقتی ک چاد ...

🙂درست میگین واقعا.. من چادر میپوشم ولی لباسها و آرایش خوبی دارم چادر مشکی کم میپوشم چادر رنگی خوشکل موشکل دارم همسرم مشکی دوست نداره

کاش من یه خواهر مثل شما کنارم داشتم این همه فهمیده این همه باشعور.. از پیامت اسکرین میگیرم واقعا لاز ...

دلت پاک و آگاهه

سعی کن یکم فاصله بگیری تا سبک شخصیت رو داشته باشی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.