2777
2789
عنوان

پریودی وحشتناک

141 بازدید | 13 پست

دیروز روز اولم بود به حد مرگ بودم از درد و استفراغ و خونریزی 

امروز روز دوممه 

حالت تهوع دارم حالت دلشوره خونریزی هم ک بماند چون شیاف گذاشتم دردی حس نمیکنم اما

تورو خدا بگین این تهوع لعنتی رو چطور برطرف کنم اولین باره اینشکلی شدم که بالا اوردم و اینا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله

منم تا مجرد بودم هر ماه چند روز عذاب میکشیدم گاهی از شدت درد بابام من می‌بردم بیمارستان سرم و مسکن میزدم..حتی یه بار دامادمون من برد .اینقدر خجالت کشیدم

ولی خداروشکر بعد از بارداری و سزارین اول دردم خیلیییی کم شد

ن ۷ روز خونریزی زیاد داشتم قبل از زایمان حتی تا روز ۸ هم خونریزی داشتم 

ولی بعداز زایمان خونریزی شده نهایت ۴ روز اونم با حجم خیلی کمتر 

الان چند ساله اینجوری شدم اون موقع که خونریزی زیاد داشتم حالم بهتر بود 

مشکل تنبلی تخمدان نداری؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  

ببین عین توبودم من چاره اش فقط شیافه روزی ۳ ۴ تامیزاشتم روز اول 

خیلی دکتر رفتم وسونوگرافی و داپلر ..برای درمان فایده نداشت 

برای حالت تهوع ام باید بگم چیزی نیست ک درمان بشه فقط چیزی بخور ک فشارتو زود تنظیم کنه فشار پایین حالت تهوع میاره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین عین توبودم من چاره اش فقط شیافه روزی ۳ ۴ تامیزاشتم روز اول خیلی دکتر رفتم وسونوگرافی و داپلر .. ...

الان باردارم 

ماها ک اینطوریم زود باردار میشیم بنظرم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بله

باز من از اول متاهلیم دردم شروع شد میخام بگم متاهل شدن هم درد رو بدتر کرد هرماه درمانگاه زیر سرم بودم 

قبلا داشتم کم کم برطرفش کردم

ی متخصص بهم گفت بعضی بدنا ب هورمون پروستاگلاندین حساسیت دارن واکنش نشون میدن وتوپریودی درد شدید وتهوع ایجاد میشه گفت من خودمم همینطورم هیچ درمانی نداره