2777
2789
عنوان

عمه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 21 پست
چرا ادما باید اینقدر بعد از ازدواج از هم دور بشن مگه تو یک خانواده نبودیم مثلا خواهراو برادرا برادر ...

من ازشون دور نبودم اونامنو دورکردن .وقتی فهمیدم پشت سرم هزارتاحرف زدن وقتی سی وشش هفته حاملگی پرخطراومدم اول ب مادرشوهرم روزمادرکادو دادم فرداش زنگ زد گفت طلامو تو دزدیدی بیار بزارسرجاش ب کسی نمیگم اخرم یکی ب همسرم گفته بود بعدش فهمیدن کار دومادشون بوده 

پدرشوهرم توخیابون یقمو پاره کرد ک بیار بچرو بزار پیش ما وخودت برو سرکار چراهمش میری خونه مادرت

شمابودی دورنمیشدی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازشون دور نبودم اونامنو دورکردن .وقتی فهمیدم پشت سرم هزارتاحرف زدن وقتی سی وشش هفته حاملگی پرخطرا ...

منظور منم همین بود چرا باید این اتفاقها بیفته که ادم از هم دور بشه همش به خاطر ازدواجه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

چرا ادما باید اینقدر بعد از ازدواج از هم دور بشن مگه تو یک خانواده نبودیم مثلا خواهراو برادرا برادر ...

گلم ما الان داریم میگیم بچه ها نیازی به گفتن ما ندارن خودشون همه چیز را از رفتار طرف میفهمن، من ۳ تا خواهر شوهر دارم، بچم یکیشو بیشتر دوست داره چون بیشتر محبت دیده ازش ولی اون دوتا را نه.شما هم اگه عمه مهربونی هستی هیچوقت محبتت گم نمیشه، حتی اگه خانوادش اجازه نمیدن زیاد به شما نزدیک بشه بچه خودش که بزرگ بشه میاد سمتتون، محبت شما حتما اونو میکشونه طرف شما

منظور منم همین بود چرا باید این اتفاقها بیفته که ادم از هم دور بشه همش به خاطر ازدواجه

یکی ازعلتهای ک جدانشدم فقط دخترم بوده و بعدش همسرم ک خودش نمیزاره مابریم خونشون میگ اونا بیان ما نمیریم 

ماهی حداقل ی هفته خونه منن بااینکه تو ی شهرهستیک

شاید همسرتون باهاشون اکی هستن، من همسرم رابطش با مامان باباش اصلا خوب نیس، از اولم نبود.همون دوبارم به اصراره من بوده که زشته و باید دعوت بگیریم و از یک هفته قبلش کلی باهم بحث داشتیم.

شاید همسرتون باهاشون اکی هستن، من همسرم رابطش با مامان باباش اصلا خوب نیس، از اولم نبود.همون دوبارم ...

همسرم اول خوب بود تاحدودی ولی دید انقداذیتم کردن خودش دور شد و شده حتی دوهفته ایناتااونا ب این زنگ نزدن این اصلا زنک نزده