2777
2789
عنوان

عمه دخترم

448 بازدید | 21 پست

من دخترم شش سالشه بچها اکثرا شیطونن حمعه بعد مدتها باخونواده همسرم رفتیم بیرون دخترم بایکی ازعمهاش ک خیلی زیادهم‌ نمیبینتش وتقریبابرای اول باربعدمدتهاباهم رفتیم بیرون رفت کناراب بازی کنه عمه اش ب دخترم گفته ک تاحالا شده حرف کسیوگوش کنی میگه بااعصبانیت بهم گفتش ی خانومه هم اونجا بوده ک میگه حتی ب اون خانومه هم گفته این بچه اصلاحرف گوش نمیکنه

دیروز یکسره ناراحت بود و میگفت یعنی من بی ادبم ...

بنظرتون چ جوری بهشون بفهمونم ک ناراحتم ازرفتارشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم لازم نیست شما حرفی بزنی، طرف محبت کنه به خودش کرده و اون بچه دوستش داره ، بی مهری هم کنه بچه همیشه یادشه و اصلا دوسش نداره....بچه ها من هزار سالم عمه و خانواده شوهرمو نبینن نمیگن اصلا اینا کجان، همیشه پسرم میگه مامانجون چرا اینجوریه و به من انقد گیر میده؟من که دوسشون ندارم.

خب احتمالا دخترت کنار آب کاری کرده که عمه اش گفته نکن ولی دخترت حرفشو گوش نکرده

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
رک زنگ‌بزن بهش بگو حق نداره با دخترت اینجوری برخورد کنه

دیروز تولدم بود زنگ زد تبریک بگه کلی تعریف کرد ک من پیش همه میگ تومادرخوبی هستیو و... کلی حرف دیگه خیلی ناراحت شدم ازش

بنظرم لازم نیست شما حرفی بزنی، طرف محبت کنه به خودش کرده و اون بچه دوستش داره ، بی مهری هم کنه بچه ه ...

دقیقا دخترمنم همینطوری بااینکه فقط ی نوه است ولی یکسره بهش گیرمیدن تواین شش سال ک دخترم بدنیااومده ما کلا پنچ یاشش باررفتیم خونه مادرشوهرم یکسره یکسره گیرمیدن ولی خودشون یکسره خونه ماهستن

به نظرم به بچه باید میگفتی عمه منظور بدی نداشته فقط به حرفش گوش ندادی اینطور گفته و گرنه به من گفته تو خیلی بچه خوب و مودبی هستی و خیلی هم دوسِت داره 

این طوری بچه روانش بهم نمی ریزه

دقیقا دخترمنم همینطوری بااینکه فقط ی نوه است ولی یکسره بهش گیرمیدن تواین شش سال ک دخترم بدنیااومده م ...

من از وقتی بچه هام کوچیک بودن تا الان که ۸و ۹ سالشونه مادر شوهرم همیشه میگفت این چیه به بچه پوشوندی؟اون چیه؟گرمه، سرده فلانه.الان دیگه به خود بچه ها میگه به مامانت بگو این چیه واسم خریدی؟اینام میگن مامانجون تا میبینه ما لباس نو خریدیم از این حرفا میزنه، یعنی بچه ۹ ساله میفهمه طرف به لباس نو واکنش نشون میده🤣

به نظرم به بچه باید میگفتی عمه منظور بدی نداشته فقط به حرفش گوش ندادی اینطور گفته و گرنه به من گفته ...

من اصلاپیشش نشون ندادم ک ناراحت شدم ازحرفش ولی داخل خوذم ناراحتم.

اخه رابطه ما با خواهرهمسرم انگار ی فامیل خیلی خیلی دورهستیم ک سالی دوباریا نهایت س باربیشترهمونمیبینیم وتو کارهیچکدوم حتی نظرهم نمیدیم چ برسه دخالت

خب احتمالا دخترت کنار آب کاری کرده که عمه اش گفته نکن ولی دخترت حرفشو گوش نکرده

اره دیگه این کارا را نداره 

مادر خود ادم اگه یه چیزی بگه نصیحته مثلا ولی عمه بگه دشمنه 😁

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من اصلاپیشش نشون ندادم ک ناراحت شدم ازحرفش ولی داخل خوذم ناراحتم.اخه رابطه ما با خواهرهمسرم انگار ی ...

چرا ادما باید اینقدر بعد از ازدواج از هم دور بشن مگه تو یک خانواده نبودیم 

مثلا خواهراو برادرا 

برادر خودمم همینه از وقتی ازدواج کرده ۱۸۰ درجه عوض شده .من خودمم عمم  ولی بچه داداشم با ما غریبس نمیدونم چرا دلم میگیره 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من از وقتی بچه هام کوچیک بودن تا الان که ۸و ۹ سالشونه مادر شوهرم همیشه میگفت این چیه به بچه پوشوندی؟ ...

من خیلی پرم ازخانواده همسرم خیلی منو اذیت کردن باورتون میشه همیشه مادرشوهرم پشت سرم ب خواهراش حرف میزنه و هزارتا چیزدیگ ولی من هیچوقت نمیتونم بی احترامی کنم 

من خیلی پرم ازخانواده همسرم خیلی منو اذیت کردن باورتون میشه همیشه مادرشوهرم پشت سرم ب خواهراش حرف می ...

منم همینه ولی نه میرم و نه تاحالا دعوتشون کردم که بیان.من۱۲ساله عروسی کردم ۲بار بیشتر دعوتشون نکردم خونم