2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم 😐😑

204 بازدید | 11 پست

آقا مادرشوهر من ازوناس که میگه بچه تون از منه و دلسوز دو عالمش منم . کلا خیلی ناز و اینا می‌کنه و گیر بچه اس. حالا امشب بچه تو سالن میخواست بخوابه سمت مادر شوهرم ، شروع کرد به نق نق ، مدلش کلا موقع خواب ناراحت میشه دوست داره بیدار باشه . من و همسر که وافقیم به این امر . ولی مادر شوهرم عصبانی شد که چه وضعش بچه پدر مادر میخواد بیاین ببرینش اتاق خوابش کنین(حالا اینم بدونین که دخترم بیش فعالی داره، تو اتاق وسیله ی دکوری دارن پنکه ی زمینی هست ، خطر داره در واقع براش این اتاق) راستش انتظار نداشتم یه بحث مختصری پیش اومد بین مون . گفتم بهش فکر کردم انقدر که ادعا دارین حاضرین گریه ش یکم تحمل کنین با توجه به اینکه بهتون گفتیم که این بچه قبل خواب گریه می‌کنه ، درد و مریضی نداره که بخواین نگرانی به خرج بدین که . جای نگرانی باشه ما بیشتر نگران باید بشیم، اینو گفتم چون می‌گفت دلم میسوزه بیاین آرومش کنین و ... درصورتیکه دختر من متنفره از لمس و سر و صدا باید خودش بگیره بخوابه ( مادرشوهرمم پیر نیست سرحال!)  

🟢🟢🟢🟢🟢پ.ن: آدم بی فکری نیستم که بچه مو بندازم دامن بقیه بگم یالا نگهش دارین، اگه چیزی نگفتم و خیالم راحت بود ازین جهت که خود مادر شوهرم ادعاش همیشه زیاد بوده و میگه اصلا بزارین این پیش من باشه. 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نشدم 

بجه تون قبل خپاب گریه میکنه ومادر شوهرتون میگفت نزارید گریه کنه گناه داره ؟؟؟ و بحث تون شده ؟؟

بنظرم بدبخت حرف بدی نزده از محبته منم جلو چشمم بچه گریه کنه گریم میگیره

عزیزم اولا هیچکس بچه رو قد پدر و مادر نمی‌خواد

دوما مادربزرگ پدربزرگ عااااشق نوه هم باشن، توان نگهداری و تحمل گریه و اذیت شو ندارن. حتی جوون و سرحال شون.

پس رو هیچ کس تو ذهنت حساب نکن که بعد ناراحت بشی...

من دقیقا درکت میکنم ،منم مادر شوهرم همینه اخلاقش بیشترم واسه خودشیرینی اینجوری میکنه که بگه ب بچه محل نمیذارید یا چرا محبت ندارید منم وقتی میرم خودم میرم توسالن میخوابم بچه ک خوابید میرم تو اتاق کنار شوهرم که دهنش بسته بشه

متوجه نشدم بجه تون قبل خپاب گریه میکنه ومادر شوهرتون میگفت نزارید گریه کنه گناه داره ؟؟؟ و بحث تون ش ...

عزیزم زمانی باید گریه ت بگیره که بچه یتیم باشه زبونم لال . وقتی مادرش بهت گفت که هیحچیش نیست و خوابش میاد الکی دلسوزی نکن بده میشی

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

من دقیقا درکت میکنم ،منم مادر شوهرم همینه اخلاقش بیشترم واسه خودشیرینی اینجوری میکنه که بگه ب بچه مح ...

احسنت آفرین. منم همین کارو میکنم دیگه

عزیزم اولا هیچکس بچه رو قد پدر و مادر نمی‌خواددوما مادربزرگ پدربزرگ عااااشق نوه هم باشن، توان نگهدار ...

خب پس ادعا هم نکنن دیگه... ممنون میشیم😀