2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم 😐😑

203 بازدید | 11 پست

آقا مادرشوهر من ازوناس که میگه بچه تون از منه و دلسوز دو عالمش منم . کلا خیلی ناز و اینا می‌کنه و گیر بچه اس. حالا امشب بچه تو سالن میخواست بخوابه سمت مادر شوهرم ، شروع کرد به نق نق ، مدلش کلا موقع خواب ناراحت میشه دوست داره بیدار باشه . من و همسر که وافقیم به این امر . ولی مادر شوهرم عصبانی شد که چه وضعش بچه پدر مادر میخواد بیاین ببرینش اتاق خوابش کنین(حالا اینم بدونین که دخترم بیش فعالی داره، تو اتاق وسیله ی دکوری دارن پنکه ی زمینی هست ، خطر داره در واقع براش این اتاق) راستش انتظار نداشتم یه بحث مختصری پیش اومد بین مون . گفتم بهش فکر کردم انقدر که ادعا دارین حاضرین گریه ش یکم تحمل کنین با توجه به اینکه بهتون گفتیم که این بچه قبل خواب گریه می‌کنه ، درد و مریضی نداره که بخواین نگرانی به خرج بدین که . جای نگرانی باشه ما بیشتر نگران باید بشیم، اینو گفتم چون می‌گفت دلم میسوزه بیاین آرومش کنین و ... درصورتیکه دختر من متنفره از لمس و سر و صدا باید خودش بگیره بخوابه ( مادرشوهرمم پیر نیست سرحال!)  

🟢🟢🟢🟢🟢پ.ن: آدم بی فکری نیستم که بچه مو بندازم دامن بقیه بگم یالا نگهش دارین، اگه چیزی نگفتم و خیالم راحت بود ازین جهت که خود مادر شوهرم ادعاش همیشه زیاد بوده و میگه اصلا بزارین این پیش من باشه. 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

هان؟

نامفهوم؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام چجوری نصب کنم این برنامه رو اسمش چیه؟؟

کدوم برنامه🤔

واقعا که یک نفر نظر درست نداد 

متوجه نشدم 

بجه تون قبل خپاب گریه میکنه ومادر شوهرتون میگفت نزارید گریه کنه گناه داره ؟؟؟ و بحث تون شده ؟؟

بنظرم بدبخت حرف بدی نزده از محبته منم جلو چشمم بچه گریه کنه گریم میگیره

عزیزم اولا هیچکس بچه رو قد پدر و مادر نمی‌خواد

دوما مادربزرگ پدربزرگ عااااشق نوه هم باشن، توان نگهداری و تحمل گریه و اذیت شو ندارن. حتی جوون و سرحال شون.

پس رو هیچ کس تو ذهنت حساب نکن که بعد ناراحت بشی...

من دقیقا درکت میکنم ،منم مادر شوهرم همینه اخلاقش بیشترم واسه خودشیرینی اینجوری میکنه که بگه ب بچه محل نمیذارید یا چرا محبت ندارید منم وقتی میرم خودم میرم توسالن میخوابم بچه ک خوابید میرم تو اتاق کنار شوهرم که دهنش بسته بشه

متوجه نشدم بجه تون قبل خپاب گریه میکنه ومادر شوهرتون میگفت نزارید گریه کنه گناه داره ؟؟؟ و بحث تون ش ...

عزیزم زمانی باید گریه ت بگیره که بچه یتیم باشه زبونم لال . وقتی مادرش بهت گفت که هیحچیش نیست و خوابش میاد الکی دلسوزی نکن بده میشی

من دقیقا درکت میکنم ،منم مادر شوهرم همینه اخلاقش بیشترم واسه خودشیرینی اینجوری میکنه که بگه ب بچه مح ...

احسنت آفرین. منم همین کارو میکنم دیگه

عزیزم اولا هیچکس بچه رو قد پدر و مادر نمی‌خواددوما مادربزرگ پدربزرگ عااااشق نوه هم باشن، توان نگهدار ...

خب پس ادعا هم نکنن دیگه... ممنون میشیم😀