2777
2789
عنوان

همکار زیرآب زن

69 بازدید | 4 پست

خانوما من توی یه محیطی کار میکنم پاره وقت با حقوق ناچیز در حد خریدن لباس ماهانه درمیاد و کارش هم فوق العاده پر تنش و سنگین هست و خیلی وقتا کلی کار میمونه که میارم خونه هم گرفتار میشم بخاطرش ، حالا این وسط یه خانوم جوون همسن و سال خودم هم اونجا پاره وقت کار می‌کنه ، این خانوم قبل از حضور من اونجا ، قصد داشته شغل منو هم برداره پاره وقت کنار شغل خودش ، که مدیریت میگه نه شما سررشته نداری و ما یکیو می‌خوایم که مدرک تحصیلیش همخوانی داشته باشه و اینا ، این دختره رو هم من شاید بیشتر از سلام خداحافظ نبودم باهاش هرگز ، رفته بوده به بقیه پرسنل و اینا گفته بوده بیاین یه کاری رو انجام بدیم اینو اخراج کنن ، من قراردادم تمومه یه ماه دیگه خداروشکر و اینقد مزخرفه و با مدیریت دعوا داشتیم عمرا بمونم دیگه ولی این زیرآب زدنش مربوط چند ماه پیش بوده ، من به مدیریت گفتم ایشون چیکار کرده و مدیریت هم پذیرفت و گفت مهم نباشه واست ،حالا بنظرتون برخوردم چطور باشه دفعات بعد که میبینم طرف رو ؟ به پشمم بگیرمش عین قبل ؟

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

اهمیت ندهبه اون هایی که گفته و اومدن بهت گفتن حواست باشهحرفای تورو هم به اون میگنایشالله یه کار خوب ...

اتفاقا بهش بگن عالیه چون می‌خوام بفهمه که به گوشم رسیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهمیت ندهبه اون هایی که گفته و اومدن بهت گفتن حواست باشهحرفای تورو هم به اون میگنایشالله یه کار خوب ...

ایشالا

اتفاقا بهش بگن عالیه چون می‌خوام بفهمه که به گوشم رسیده

تجربه ‌ی من میگه که میگن

و اصولا یه سریا حرف از خودشونم که اون موقع زدن میگن  طرف گفته

و منم مثل تو همیشه جواب طرف رو به اینایی که حرف اوردن میدم که به گوشش برسونن

یادم تورو فراموش..