2777
2789
عنوان

ازدواج نکردن

288 بازدید | 20 پست

یکی از خاله هام و یکی از دایی هام سه تا دختر خاله و سه تا پسر خاله و خواهر و برادرم همگی متولد ۵۸تا ۶۸ هستن همه مجردیم

منم۷۴

چندبار از دعا نویس پرسیدم بستگی بخت دارم گفت دعا هست اما مال شخص تو نیست که باطلش کنی و بستگی نداری فقط کمی سنگینی هست

من فک میکنم هیچوقت مث بقیه ازدواج نمیکنم چون اصلا ازدواج محال شده انقدر که نداریم تو خانواده مادری

من دلم نمیخواد تنها بمونم توروخدا دعام کنید همینروزا قسمت منم بشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سن بالاها چرا ازدواج نکردن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چراازخدانمیخوای؟؟فقط اون میتونه کمکت کنه

حرزامام جوادم حتمابندازگردنت پای دعانویسوبه هیچ وجه بازنکن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چراازخدانمیخوای؟؟فقط اون میتونه کمکت کنهحرزامام جوادم حتمابندازگردنت پای دعانویسوبه هیچ وجه بازنکن

خیلی خواستم دیگه دعا و نذر و چله ای نیست برنداشته باشم

سخت گیری بی مورد چون واقعا خواستگار زیاد داشتن

پس شما الکی سختگیری نکن. ازدواج خوب عالیه و ازدواج بد زجرکشت میکنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خیلی خواستم دیگه دعا و نذر و چله ای نیست برنداشته باشم

گفتم حرزامام جوادازجای معتبربگیرحتماهمراهت باشه

زیارت عاشوراروباصدلعن وسلام بخون

روزانه۵۰آیه ازقرآن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!