بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مشکلی دارم دیگه هیچ جور نمیتونم حل کنم میخوام متوسل شم یه ختم مجرب میخوام که واقعا حاجت بگیرم
عزیزم حتما داخل مسجد با خلوص نیت و تمرکز 12 هزارتا یا علی بگید انشاالله چهار روز نگذشته حاجت میگیرید.دو سه ساعت طول میکشه از قبل با خادم مسجد هماهنگ کنید بعد نماز ظهر مثلا برید شروع کنید تا کسی نباشه بخواد باهاتون حرف بزنه
ازشنبه شروع کن ی ساعت معیین مثلا ی ربع قبل اذان مغرب ی حدیث کسا بخون نماز هدیه به حضرت محمد تسبیحات حضرت زهرا یک شنبه حدیث نماز هدیه ب امام علی تسبیحات دوشنبه حدیث نماز هدیه ب امام حسن تسبیحات سه شنبه حدیث نماز ب امام حسین تسبیحات چهارشنبه حدیث نماز ب حضرت زهرا وتسبیحات پنج شنبه حدیث نماز هدیه ب جبرئیل ب عنوان ششمین نفر که رفته زیر کساءوتسبیحات جمعه حدیث نماز هدیه ب امام زمان باصد ایاک نعبدوایاک نستعین وتسبیحات وهر روز حاجتت وبخواه وواسطه قرار بده پنج تن پیش خدا تا حاجتتو هر جورصلاحه خدا بده بهت من که نتیجه گرفتم در عوضش قول دادم ب افرادی مث شما یاد بدم انشاالله حاجت روا شی منم دعا کن عزیز