2789
عنوان

حاجت روایی

1757 بازدید | 18 پست

دوستای عزیزم شما از چه ختم هایی یا ذکری یا توسلی حاجت گرفتید بیایید بگید استفاده کنیم 

ممنون همگی من خیلی محتاج یه توسل مجربم

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

من هر بار چله ی حدیث کسا گرفتم سریع حاجت روا شدم، انشاالله شما هم حاجت بگیرید،

می گن کلا ۴۰ روز خوندن دعا خیلی تو حاجت روایی موثره

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه مشکلی دارم دیگه هیچ جور نمیتونم حل کنم میخوام متوسل شم یه ختم مجرب میخوام که واقعا حاجت بگیرم

ختم زیارت عاشوری شنیدم خوبه خودم شروع کردم زندگیم بهتر شده

چطوری هست؟

یه مشکلی دارم دیگه هیچ جور نمیتونم حل کنم میخوام متوسل شم یه ختم مجرب میخوام که واقعا حاجت بگیرم

توکل به خدا و از 14 معصوم بخواه شفاعت کنن   حضرت زینب و حضرت ابوالفصل

فقط خدا  
توکل به خدا و از 14 معصوم بخواه شفاعت کنن   حضرت زینب و حضرت ابوالفصل

انشالله

عزیزم حتما داخل مسجد با خلوص نیت و تمرکز 12 هزارتا یا علی بگید انشاالله چهار روز نگذشته حاجت میگیرید.دو سه ساعت طول میکشه از قبل با خادم مسجد هماهنگ کنید بعد نماز ظهر مثلا برید شروع کنید تا کسی نباشه بخواد باهاتون حرف بزنه 

ازشنبه شروع کن ی ساعت معیین مثلا ی ربع قبل اذان مغرب ی حدیث کسا بخون نماز هدیه به حضرت محمد تسبیحات حضرت زهرا یک شنبه حدیث نماز هدیه ب امام علی تسبیحات دوشنبه حدیث نماز هدیه ب امام حسن تسبیحات سه شنبه حدیث نماز ب امام حسین تسبیحات چهارشنبه حدیث نماز ب حضرت زهرا وتسبیحات پنج شنبه حدیث نماز هدیه ب جبرئیل ب عنوان ششمین نفر که رفته زیر کساءوتسبیحات جمعه حدیث نماز هدیه ب امام زمان باصد ایاک نعبدوایاک نستعین وتسبیحات وهر روز حاجتت وبخواه وواسطه قرار بده پنج تن پیش خدا تا حاجتتو هر جورصلاحه خدا بده بهت من که نتیجه گرفتم در عوضش قول دادم ب افرادی مث شما یاد بدم انشاالله حاجت روا شی منم دعا کن عزیز 

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
عزیزم حتما داخل مسجد با خلوص نیت و تمرکز 12 هزارتا یا علی بگید انشاالله چهار روز نگذشته حاجت میگیرید ...

حتما انجام میدم

ازشنبه شروع کن ی ساعت معیین مثلا ی ربع قبل اذان مغرب ی حدیث کسا بخون نماز هدیه به حضرت محمد تسبیحات ...

واقعا ممنونم ی حسی بهم میگه انگار از این نتیجه میگیرم از فردا شروع میکنم

واقعا ممنونم ی حسی بهم میگه انگار از این نتیجه میگیرم از فردا شروع میکنم

انشاالله منم دعا کن عزیزم.انشاالله خدا راه درست مثل معجزه بهم نشون بده

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1