2821
2789
عنوان

جان سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 31 پست
ب ی ورش بود ادای عاشقا در میاورد

والا اصلا ادای عاشقارم درنمیاورد. از اول معلوم بود حسی به اشکان نداره. فقط اشکان دوسش داشت

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم تو قسمت آخر دوستای وحید هم مجازات بشن، الکی وحیدو پر کردن و باعث دعوا شدن

آخ گفتی، اون محسن پرش کرد. هی تو گوشش خوند الان وقتشه، باید بزنیش، باید حالشو بگیری، باید فلان کنی...بنطر من قاتل اصلی اون کثافت بود. 

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

وای انقد من حرص خورررردما قیافشم چقد نچسبه

خیلی آدم منفوری بود تو این سریال. از اولم همش تو فاز پیچوندن بود. اصلا مثل رفیقاش نبود. شاهین بدبخت همش میگفت این هانیه اصلا با مانیست. همش به یه بهانه ای میخواد بپیچونه

بنظرم میدونه، وگرنه یه سراغی ازشون میگرفت

روی برگشتن و سراع گرفتن نداره. 

منم حسم میگه میدونه اصلا خودش همکاری کرده

نه همکاری نکرده، فقط پیچوند رفیقاش و. بخاطر پول و پیشرفت. از وویسی که واسه دختر عموش فرستاده بود معلوم بود نمیدونه

چرا روبیکا قسمت جدید و نذاشته هنوزیکی تعریف کنه

هیچی یه آنچه گذشت نشون داد که فرزاد و اشکان چجوری با صدف و داداشش، این بازی و چیدن. داداش صدف، رفیق صمیمی فرزاد بود که تو گرجستان زندگی میکرد. اینا اومدن اونجا چندروز بمونن که سرفرصت بریزن سر شهرام. اونجا ماجرارو واسه این خواهر برادر تعریف کردن و صدف این نقشه رو کشید. گفت اموالش و بالا بکشم سهم خودم و داداشم و برمیدارم. ایناهم قبول کردن

درآخرم معلوم شد هانیه همون بیتا زن شهرامه. اشکان و فرزاد وقتی از دور دیدنش کوپ کردن طفلیا

اره اخه اونجا ب صدف هم گفت زنم درجریانه

گفت فقط ماجرای الماس و میدونه، نه قتل این دونفر و

عه بازم چقدر کصافت بوو سراغی نگرف دوستاش فرزاد چیشدن

از اول قصدش رفتن بود. نباید با اشکان تیریپ عاشقانه برمیداشت. طفلی اشکان خیلی وابسته ش شد. 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز