2777
2789
عنوان

از زندگی بیزارم

373 بازدید | 17 پست

حس میکنم شوهرم زورکی با من ازدواج کرده تو حرفاش یه چیزایی میپرونه نمیفهمم شوخیه یا جدی

من سه ماه ازش بزرگترم 

ولی اصلا بهم نمیاد طبق گفته دوستان 

همش باخودم میگم نکنه دخترای کم سن و سال رو میخاد و چشمش دنبال اوناس  

اخه یهو میگه هیچ وقت فکر نمیکردم زنی رو بگیرم که از خودم چندماه بزرگتر باشه همیشه فکر میکردم با چند سال کوچیکتر ازدواج میکردم

گفتم اتفاقا منم فکر میکردم با یه ادم عاقل و بالغ که چند سال ازم بزرگتره ازدواج میکردم نه تو !!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هزار بار گفتم حرفشو میزنه بعدش میگه شوخیه

پس اگه تو صحبت منطقی همچین نظری نداره شما هم جدی نگیر چون قصد واقعیشو گفته بهت

اگر هم خیلی ناراحتت میکنه بهش بگو که خیلی ناراحت میشی

پس اگه تو صحبت منطقی همچین نظری نداره شما هم جدی نگیر چون قصد واقعیشو گفته بهتاگر هم خیلی ناراحتت می ...

تاحالا چندبار گریه های شدید کردم و گفتم منو نمیخای هری

بعد میگه تو جنبه نداری و..

ببین اگه شوهرت حرفی میزنه تو  طوری جواب  نده که به دختر کوچک نر از خودش فکر کنه اصل این که بسازین با هم  زنایی هستن که دو سال به بالا از شوهرشون بزرگ تر باشه  یه برنامه از شبکه دو میزاشت خدابیامرز  آزاده نامداری مجری بود زن و شوهرهایی بودن که ۲۰ الی ۲۷ سال از شوهرااشون بزرگ تر بودن وای زندگی میکردند حالا ۳ ماه که چیزی نیست روز اول شوهرت نمی‌فهمید که ۳ ماه بزرگ تر هستی ازش مشکل نداشت حالا مشکل داره زندگی کنید نه جنگ  وقتی شوهرت اینجوری میگع تو دیگه جوابی نده که پشیمونش کنی از ازدواج با خودت  محبت کن بهش بکشش طرف خودت  نه که دورش کن از خودت

شما چند سال اختلاف دارین چندسالتونه

همسنیم.اون اوایل تیکه مینداخت. الان تو مرحله جدایی ام ولی به دلایل دیگه مثل کتک وتوهیناشو بچه ننه واینا.تو دادگاه بهم میگه پیرزن میگه زنایی مردم چن سال از خودشون  کوچیکترن نابودم کرده بشدت روحیمو باختم.واگذارش کردم بخدا

دوستان کارزار مخالفت با تصویب ۱۴سکه لطفا امضا کنیدخانما       https://www.karzar.net/267227

روانین این مردا خدا صبرت بده

موندم‌چه گناهی کرذم این روانی نصیبم شد.من راضی نبودم هزار بار گفتم روانیه. اجبار خانوادم بود.خدا از پدر مادرم نگذره

دوستان کارزار مخالفت با تصویب ۱۴سکه لطفا امضا کنیدخانما       https://www.karzar.net/267227