2777
2789
عنوان

ما مانا کلاس اول خیلی سخته خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 27 پست

لطفا میشه از روانشناس کودک کمک بگیری ؟ واقعا موثره روحیه بچه رو خراب نکن خواهرزاده منم اینجوری بوده الان انقدر روخونیش خوبه محاسبات هم ذهنی جواب میده ، خودت برو رفتار درست با بچه رو یادبگیری 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووف دختر منم کلاس اوله خیلی حرص میخورم تازه رسیدن به نشانه ی ح

چقدر عقبن ما ح رو قبل عید گفت الان هفته قبل تموم کردیم کتابو این هفته امتحان دارن البته بندرعباس هفته بعد مدارس تمومه

مقصر شما نیستی مقصر اصلی معلم های بیشعوری که سخت میگیرن و همه چیو میندازن گردن اولیا و استرس میده به ...

😐

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

حالا انقد به این طفلی فشار میارید که چی

بزار ی ذره مغزش هوا بخوره،

به خدا که ذره ذره تو ذهنش میشینه

حتما که نباید بالا سرش با چوب وایسی بازی کن با بازی بهش درس یاد بده

من خودم پسرم کلاس دومه ،گردش زمین به دور خورشید وپیدایش فصل ی نمایش کامل باهاش بازی کردم تا یاد گرفت،اکثر درساش همین جور

پس‌معلمش چی‌کارست؟؟؟؟

بچه گوش نمیده 

من فحش نمیدم داد نمیزنم ولی یه دمپایی میزارم کنارم میگم بنویس البته از بعد عید که اینجوری شده نمینوی ...

دقیقا بعد از عید انگار هنوز توی تعطیلاتن.  من خودمم دیگه حس و حال مشق و درس نداشتم دیکه به زور میشینیم یه چیزی مینویسیم بره. 

چه اشکالی داره . بهتر از اینه که هول هولی درس بدن بره . ما هم فقط نشانه ظ مونده . اما بعدشم که بیکار ...

اره خب بنظرم اگه درس زودتر تموم میشد وقت مرورم داشتن خیلی بهتر تو ذهنشون تثبیت میشد.

اره خب بنظرم اگه درس زودتر تموم میشد وقت مرورم داشتن خیلی بهتر تو ذهنشون تثبیت میشد.

ولی خیلی عجله ای درس دادنشون هم خوب نبود . مخصوصا اون اوایل که بچه هنوز گیج بود نمی‌دونست چی به چیه  هفته ای دو تا نشانه میگفتن . بچه هنوز هنگ بود . . الان دیگه راه افتادن . مرور هم نکنن باز همین دیکته ها خودش مروره دیگه .