2821
2789
عنوان

کار در منزل

99 بازدید | 15 پست

سلام ی کار تو خونه پیدا کردم شرایطش اینجوری بود که پول نمیگیرن اصلا فقط باید تو چنل تگلرامشون چند نفر اد کنید بعد از اون اسکرین بدیم اونم آدرس خونه اینارو میگیره ی سری وسایل میفرستن بسته بندی میکنیم بعد مامور خودشون باید میگیره بنظرتون واقعیه؟

هزینه پستشو ازت میگیرن نمیفرستن همش الکبه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نوقته هزینه پست هم نمیگیره

حواست باشه درگیر نشی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

میشه راهنمایی کنید مثلا درگیر چی من زیاد سر در نمیارم

مشخصات شماره کارت کدملی اینا ندی بهشون 

موقع تحویل بسته هم خدایی نکرده طلا یا خودتو ندزدن

من که خیلی میترسم 

والا اصلا بلدنیستم.پولم ندارم مواد اولیه شو بخرم

یه قلاب و یه کاموا بگیر 

تو ایتا پراز کانال بافتنی از صفر یادت میده

اونقدر خوشگل میبافن

اگر فروشم نداشتی میتونی تمیز نگه داری کادو ببری برای تولد و اینا فقط به کسی نگو خودم بافتم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792