2777
2789
عنوان

تجربتون از iud

182 بازدید | 22 پست

سلام من دو تا بچه دارم و دیگه نمیخام

مطمئن ترین راه غیر از کان دوم چیه

ای یودی چطوره درد داره 

پریودی را سخت نر نمیکنه

ببخشید موقع رابطه یا در حالت عادی اذیت نمیکنه 

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷ ساله دارم‌و مشکلی ندارم

احساس میشه؟

موقع رابطه چی اذیت کننده نیست 

کدومش بهتره

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

من کلا دهانه رحمم نرمه زایمان زودرسم دارم گذاشتم ۳ماه کلا پریودبودم دکترگفت از دهانه رحمته نمیتونی ...

چون دهانه رحمت نرم بوده درد نداشتی من مردم و زنده شدم تا گذاشتم

بعدش نخش گم شد برا دراوردنشم کلی اذیت شدم

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
چون دهانه رحمت نرم بوده درد نداشتی من مردم و زنده شدم تا گذاشتمبعدش نخش گم شد برا دراوردنشم کلی اذیت ...

آخی  بنده خدا چقدر اذیت بودی .

فقط کان....که درد نداره 🫢اونم خارش میاره😫😂

پس توصیه نمیکنی

به نظر من ب امتحانش می ارزه

اگه اذیت بودین در بیارین من با این همه سختی ۳ سال نگهش داشتم اما بعد که دراوردم دیدم عجب پریود راحتی دارم و چقدر اذیت شدم الکی

آخی بنده خدا چقدر اذیت بودی .فقط کان....که درد نداره 🫢اونم خارش میاره😫😂

اره وحشتناک بود

الان همسرم وازکتومی کرد راحت شدم

اره وحشتناک بودالان همسرم وازکتومی کرد راحت شدم

مگه وازکتومی ممنوع نیست