2777
2789
عنوان

اگه خدا الان بگه امشب هر چی بگی اوکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 162 پست
انشالله که نیست و خدا معجزه شو نشونتون میده

ممنونم،انشاالله از دعای شما.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایاااااا پسر جونم افسردگی دو قطبی داره، داره زجر میکشه، بیا امشب به خدایی خودت به من مادر دل شکسته رحم کن و نجاتش بده 

خدایااااااا جز خودت به کی رو بزنم؟! 

ناامیده از شفای خودش😭😭😭😭

برو جمکران .من سالها پیش با نامه حاجت گرفتم

نه ..........هر وقت حاجت گرفتم میرم.............نمیرم ...........تنهام...........تنهایی نمیتونم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میگن تو طیف اوتیسمه

با پیگیری وکلاسعای کاردرمانی تا حد خیلی خیلی زیادی درمان داره .دیشب اینحا یه مامان خیلی پیگیر بود که فعالانه برای اوتیسم بچش زحمت کشیده بود نتیجشم گرفته بود 

با پیگیری وکلاسعای کاردرمانی تا حد خیلی خیلی زیادی درمان داره .دیشب اینحا یه مامان خیلی پیگیر بود که ...

منم دارم میبرمش کلاس گفتاردرمانی و کاردرمانی،این وسط یه چیزی هست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
برو شب بمون‌ صبح برگرد

نه...........تنهایی جایی نمیرم ................اگه حاجت داد ولی میرم.......با سر میرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......