2777
2789
عنوان

امشب تولدشه😔

225 بازدید | 10 پست

سال گذشته همچین شبی،کنار هم بودیم 

اولین تولدش بود که منو کنارش داشت...از ماه ها قبل به فکر چنین شبی بودم تا بتونم خوشحالش کنم ،چقدر وسواس به خرج دادم چقدر با ذوق میز چیدم دیزایین کردم ،هدیه گرفتم و...شمع روشن کردم چراغارو خاموش کردم و چقدر خوشحال شد چقدر ذوق داشتم چقدر ذوق داشت ..پیش خانواده اش کلی از زحمتی اونشب من و دوق خودش تعریف کرده بود..اونشب فکر نمیکردم که سال بعد دیگه ندارمش،

حس خوبی ندارم،حالم خوب نیست ،احساس میکنم امشب یکی دیگه براش تولد گرفته😔

با اینکه روند جداییو میگذرونم و کلی هم اذیتم کرده ،دلم تنگ میشه

میشه برام دعا کنید آروم شم😔

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
هعييي امشب تولد يه غريبه است كه زماني اشناي قلبم بود اونم يكي ديگه براش تولد ميگيره🙂

دلم شکسته😔 فکر نفر سوم حالمو بد میکنه،ولی تمام شواهد اینو نشون میدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلم شکسته😔 فکر نفر سوم حالمو بد میکنه،ولی تمام شواهد اینو نشون میدن

نميدونم چي بگم اميدوارم قلبت التيام پيدا كنه وارامش بگيري وهموني بشه كه دلت ميخواد

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  
نميدونم چي بگم اميدوارم قلبت التيام پيدا كنه وارامش بگيري وهموني بشه كه دلت ميخواد

ممنون عزیزم  همچنین ❤

منم اولین تولدی که باهم بودیم کلی زحمت کشیدم وباکلی استرس سورپرایزش کردم..الان گاهی اوقات باخودم میگم یعنی تولد بعدیش که تنهاست بیادمنم میفته که چقدر ذوق داشتم براش؟..

منم اولین تولدی که باهم بودیم کلی زحمت کشیدم وباکلی استرس سورپرایزش کردم..الان گاهی اوقات باخودم میگ ...

سلام عزیزم حالت خوبه

والا چی بگم ،،منکه شوهرم یه حرف رو از زمان نامزدی نگه داشته بود تو اختلاف زد بهم که چرا اینو گفتی،بعیده که شب تولدی که باهم بودیم رو یادش رفته باشه...همه چی یادشونه،نه آلزایمر گرفتن نه سرشون به جایی خورده فقط بی لیاقت بودن همین و بس!

سلام ممنون عزیزم شماخوبی؟دقیقا همینطوره...

سلام گلم الحمدلله 

اونا کسایی از دست دادن که مطمئنا هیچکس نمیتونه مثل ما بشه براشون..ما با همه چی اونا ساختیم ولی بقیه دخترا که طاقت ندارن و قطعا خیلی بهشون فشار میارن،امیدوارم دوتا دختر این مدلی به تور اینا بخوره😂که جز لباس تنشون هیچی نذاره بمونه براشون