2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید دوستان شاید یه روزی اومدم 😞 بله اگه میشه 

اگه بری و برگردی دیگه باهات حرف ممیزنم💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

آتی خییییلی بدی اگه بری خیییییلی 😟😟😟

من تازه باهات دوست شدم دلم نمیخواد بری تو خیلی دوست داشتنی هستی به خاطر دوستات بمون خواهش میکنم

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

آتی دروغ گفتم زود برگرد بهم بگو خیلی بی معرفتی واقعا عصبیم کردی اینجوری حالم گرفت ازت

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اتی نری جون من‌.

نی نی یااااااااار حرفشو گوش نده این الان داغه .ناراحته بعدا اراوم میشه

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

نی نی یار قطع نکن داشت باهات شوخی میکرد

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

هنووز قطع نشده ‌آتی آتی آتی قهر نکن چشمونه منو تر نکن ببین میدونم میخونی .نرو دیگه بیا حلش میکنم خووودم تو فقط نرو

آتی نرووووو آتی😭😭😭😭😭

به خدا سر رفتن دوتا از دوستام دیشب همش گریه میکردم نذار حالم گرفته شه نرو توروخدا نرو😭😭😭

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙