2777
2789
عنوان

برادرم نامه اخراجش زدن

207 بازدید | 11 پست

برادرم نامه اخراجش زدن، تو محیط کارش دعوا کرده، چندین بار هم با صدای بلند خندیده کلا پرونده رفتاری داشت من از جزئیاتش خبر ندارم

داییم با رئیسش آشناست واسطه شد نامه اخراجش نزنن، قبول نکردن

دلم برای پدر و مادرم میسوزه

دعا کنید بخاطر پدر و مادرم یک معجزه بشه

بلند خندیدن جرمه؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله که مشکلش حل بشه ولی  اگه مشکلش حل شد به دایتون بگیید که به داداشتون بگه حتما پیش روان درمان بره

خدایی نکرده سر دعوا یکیو بکشه بعد چی میشه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

چقدر شرایطت مثل منه 

مامانم اینقدر گریه می‌کنه و میگه آبروم رفت یه شب سکته میکنم 

همش میگم خدایا یه دری براش باز کن از غصه پدر و مادرم کم بشه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

جاهای رسمی و نظامی بله

چقدر مزخرف

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

2790
2778
2791
2779
2792