2777
2789
عنوان

همفکری با بلفی چهارده

344 بازدید | 6 پست

شب همگی دوستام بخیر

من دو سال هست پیش یک خانم مژه کار میرم خیلی از کارش راضی هستم اما واقعا وقتی میخواد وقت بده کلافه میشم چندبار زنگ میزنم و باید تماس بگیرم تا جواب بده 

دوشنبه هفته پیش پیام دادم که برای هفته آینده یک شنبه وقت میخوام چهارشنبه پیام رو خوند بعد دو روز گفت شنبه یا دوشنبه میگم بیای گفتم اگر میشه شنبه بیام روز پنج شنبه گفت خبر میدم و امروز که گذشت بازم جواب نداده 

هر ساعت تقریبا اینستاگرام استوری میذاره میرم اونجا هرکی زنگ میزنه پیام میده سریع جواب میده و وقت میده

بعد تازه برای ترمیم میرم باید کلی بشینم به کارهاش برسه یا خوابه بیدار میشه صبحونه میخوره یا ظهر باشه ناهار میخوره 

همیشه هم بیشتر از قیمتی که میگه واریز میکنم 

خلاصه بگید چکار کنم باهاش عوضش کنم آیا؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مثل دکتری میمونه که کارش خوبه ولی بد اخلاقه و مجبوری تحمل کنی چون کارش حرف ندارع 😂

همین دیگه 

دام راضی نمیشه برم پیش افرادی دیگه نمیدونم چرا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناخن کار من خیلی ماهر و خوش اخلاق بودن،اما همین ویژگی هایی که گفتید رو داشتن بابت نوبت دهی ، این بی احترامی به تایم و زمان رو نمیتونستم درک کنم و گاهی یاداور میشدم،اخرش بعد از سالها مشتری ثابت بودن،ناخن کارم رو عوض کردم سه ماهی میشه

اما واقعیتش راضی نیستم و باز مردد هستم برگردم به ناخن کار سابق

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ناخن کار من خیلی ماهر و خوش اخلاق بودن،اما همین ویژگی هایی که گفتید رو داشتن بابت نوبت دهی ، این بی ...

من احساسم میگه وقتی با بقیه این مدل نیست اصلا شاید انرژی خوبی از من دریافت نمیکنه پس بهتر پیگیر نشم ببینم خودشون چکار میکنن 

ولی ناخن کارم برعکس ایشون هستند اینقدر مرتب و دقیق و منظم و آن تایم یعنی کیف میکنم باهاشون 

من احساسم میگه وقتی با بقیه این مدل نیست اصلا شاید انرژی خوبی از من دریافت نمیکنه پس بهتر پیگیر نشم ...

متوجه هستم

گاهی وقت ها برای منم پیش اومد که ببینم پست جدید میذارن،پیام ریپلای کنن و یا استوری از کارهاشون و ... اما اس ام اس من همچنان ساعت ها بی جواب مونده بود،توهین میشد بهم

بعدش عذرخواهی میکردن و توضیح میدادن که دو سیم کارت جدا دارن و ساعت های خاصی پیام های درخواست نوبت رو چکن میکنن و ...

جدا از این مورد من گاهی وقت دقایق نسبتا طولانی منتظر می موندم توی سالن تا نوبتم بشه در حالی که از قبل نوبت گرفته بودم و ...

اما احتمال اینکه میگید شاید از قصد با شما اینطور رفتار میکنن خیلی کمه،نهایتا بهتون میگفتن که نوبت خالی ندارن

بذارید به پای مشغله داشتن و نابلد بودن توی مدیریت زمان،اگه از کارشون رضایت دارید،این موضوع رو تذکر بدید اما مژه کار رو عوض نکنید،مگر با یکی از ایشون حرفه ای تر

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

متوجه هستمگاهی وقت ها برای منم پیش اومد که ببینم پست جدید میذارن،پیام ریپلای کنن و یا استوری از کاره ...

ممنونم عزیزم از صحبت‌های منطقیت و مفیدت❤️🌱😍🥰