2777
2789
عنوان

دیت عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو نفره باهم؟ وقتی صمیمی نیستن بی ادبیه

نمیدونم.چون پیتزا جوریه ک با قاشق خورده نمیشه.🤣

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

حتما میترسیده گرون سفارش بدی😂😂

حالا یبار دیگه برو شاید حواسش پرت بوده

بهتر بود میپرسید

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

نه میدونی چیشد من سفارش دادم اونم داد بعد اون حس صمیمیت کرد همه رو گذاشتیم که باهم بخوریم اونم اومد ...

یا خدا 🤣🤣🤣🤣

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نمیدونم.چون پیتزا جوریه ک با قاشق خورده نمیشه.🤣

الان منم به شک افتادم 🤣🤣

ولی خب باید می پرسید من بودم نمی خوردم راستش

ان‌گار خواسته باقی مونده نداشته باشه سهم اسیو بخوره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اصن سمی بوداا🤣🤣نمی‌دونم واقن فک کنم خیلی حس صمیمیت کرد باهام نفهمیدم کی باهام اینقد راحت شد🤣🤦🏻‍ ...

نتیجه اش چی شد؟ :)))