2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست
هیچی خدا یبار بهم نگاه کرد کلا مهرشو از دلم انداخت بیرون!

برا منم دوبار خیانت کرده 

یکی خودم بودم امتحانش کردم یکیم با رفیقم خیانت کرد 

بخشیدمش ولی وقتی میرم بیرون انگار پدرشو کشتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم دوبار خیانت کرده یکی خودم بودم امتحانش کردم یکیم با رفیقم خیانت کرد بخشیدمش ولی وقتی میرم بی ...

ول کن بابا 

ببخشید آسمون پاره شده افتاده پایین؟

بیخیال تروخدا

برا منم دوبار خیانت کرده یکی خودم بودم امتحانش کردم یکیم با رفیقم خیانت کرد بخشیدمش ولی وقتی میرم بی ...

راستشو بخای فکر کردن نداره کسی که یبار بهت خیانت کنه بازم میتونه من جای تو بودم همون دفعه اول کات میکردم حتی اگه دوستش داشتم. الان ناراحت بشی بهتر از اینه که در آینده زندگیت نابود بشه. 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

راستشو بخای فکر کردن نداره کسی که یبار بهت خیانت کنه بازم میتونه من جای تو بودم همون دفعه اول کات می ...

نمیدونم چیکار کنم فک میکنه اگه بزم بیرون با ادم دیگه اوکی میشم یا چی 

مگه بیرون‌رفتن من به اون ربط داره؟

دوسش دارم من

ببین دوست داشتن فقط کافیه؟

دوسش داری تا کی؟

اصلا گیریم ازدواج کنی باهاش 

پدر بچه هات میشه درسته؟

از باباشون چی میخان یاد بگیرن 

فقط خودتو نگاه نکن 

آینده زندگی بچه

نمیدونم چیکار کنم فک میکنه اگه بزم بیرون با ادم دیگه اوکی میشم یا چی مگه بیرون‌رفتن من به اون ربط دا ...

مشکل اعتماد داره یا میخاد کنترلت کنه اگر با هم ازدواج هم بکنین این مشکلا براتون پیش میاد ولی اون موقع خیلی سخته که بخاید جدا شید بازم خودت میدونی حتی اگر دوسش داری با این رفتارش یه روزی ازش متنفر میشی

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

مشکل اعتماد داره یا میخاد کنترلت کنه اگر با هم ازدواج هم بکنین این مشکلا براتون پیش میاد ولی اون موق ...

اره خودش گفته اگه ازدواج کردیم نمیری بیرون 

جمعه ها با خودم میری 

با همه ی دوستات هم قطع رابطه میکنی 

😂🙁اگه بفهمم حرف زدی بد میشه برات

اره خودش گفته اگه ازدواج کردیم نمیری بیرون جمعه ها با خودم میری با همه ی دوستات هم قطع رابطه میکنی � ...

بیشتر حس میکنم حس مالکیت داره تا عشق 😐

ولی واقعا فکر کردن نداره کات کن قضیه یکم ترسناکه😂

چرا ترسناک؟😂اره داره اقا بودنشو ثابت مبکنه😒

واقعا میتونی تحمل کنی فقط با اون حرف بزنی و هیچکی دیگه نباشه برات یا فقط خونه منتظر بمونی تا اون بیاد نتونی خودت تنهایی بری خرید و تفریح و تک تک کارایی که میکنی رو کنترل کنه اومم.. تو رو نمیدونم ولی من نمیتونم تحمل کنم.