2777
2789
عنوان

خیانت

179 بازدید | 27 پست

سلام من دوس پسرم دو بار بهم خیانت کرده و بعد باریه و ابنا اشتی کردیم 

بعد بهم میگه بیرون نرو اگه رفتی ازم اجازع بگیر امروز رفته بودم بیرون زنگ زد دید بیرونم انگار قهر کرد 

این ایا منو دوس داره 

خودشم گفته قصدش گدیه و با مامانمم حرف زده 

ایا واقعا قصدش جدیه؟قصد گرفتن داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا قصدش جدی و بیاد خاستگاریت تو واقعا بله میگی؟

اونیکه تو دوستی که گل و بلبله خیانت کرده تو ازدواج که تو قانون این مملکت تو هیچ حقی نداری خیانت نمیکنه؟

خدایا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

جدی بودنشو نمیدونم ولی کسی که هنوز هیچی نشده بهت خیانت کرده و از همین الان هم میخاد زندگیتو کنترل کنه ارزشتو نداره. 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

چجوری بود خیانت میکرد؟

اره هیچوقت یادم نمیره یبار ناخن کاشته بودم

بلند 

وسط پارک ناخنمو شکوند

دوبار خیانت کرد بهم کات کرد رفت با یکی دیگه 

همیشه ام من نقش ی دستمال و داشتم!

اره هیچوقت یادم نمیره یبار ناخن کاشته بودمبلند وسط پارک ناخنمو شکونددوبار خیانت کرد بهم کات کرد رفت ...

اونم گفته بود میگیرتت؟؟

هییی وقتی خیانت میکرد چی میگفت ؟