2777
2789
عنوان

من یه مادرم

214 بازدید | 11 پست

ارزوهای خودم درحال مردن هس میخوام بچه من به ارزوهای من برسه اما نمیخوام راه من بره ارزو های خودش بهترین هس براش

بچم نیس داداشمه اما الان مادر ها رو درک کردم برا من تموم شده هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

17 سالته ارزوهات تموم شده س؟😐

۱۸

ارزوهای من عمرشون کوتاه بود

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بودن ارزوهات؟

یه زندگی عادی اما برا خودم میخواستم تو رشته انسانی برم رشته خوب قبول شم کارمند شم اما خب

خیلی زوده واسه نا امید شدن

زود✖

دیر✔

همون هس😨

یه زندگی عادی اما برا خودم میخواستم تو رشته انسانی برم رشته خوب قبول شم کارمند شم اما خب

بچه ها فکر میکنن کنکور رشته ای که میخوان قبول نشن ته دنیاس

یه رشته که آزمون استخدامی زیاد میخواد بخون بعدا آزمون استخدامی بده

منم میخواستم برم هنرستان و کلی حرفه یاد بگیرم و کیفشو ببرم ولی خب شرایط یاریم نکرد  نشد ذوقم کور شد سه سال دبیرستان و چهار سال دانشگاه درس خوندم بدون ذره ای علاقه 

ولی هنوزم که هنوزه نا امید نشدم میدونم یروزی به ارزوم میرسم 🙂

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱