2777
2789
عنوان

خواستگاری ک دوتابچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 88 پست
یعنی دیوانه‌ای اگر قبول کنی..‌ چه زرنگه!سن خودت و آقا چنده؟سطح مالی آقا چطوره؟اینها به شر بچه‌ها گرف ...

دقیقا همین حسو دارم خودم ۳۱ اقا ۳۳ میگفت شرکت کار میکنه خونه هم مشترک بادوتا جاری دیگ 

حالا مجرد آش دهن سوزی نیست مهم مرد خوبه. این خانم جوونه و یک بچه کوچیک داره همسرش فوت کرده مشخصه زن زندگیه لیاقتش قطعا زندگی با آرامش و آسایش نه بشه پرستار بچه های دیگران

امیدوارم یک مرد بسیار خوب بیاد تو زندگیش و هوای خودش و فرزندشو داشته باشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ عکسم خودم ببینی میگی ب مجرد برو 😔توقع مجرد ندارم ولی میترسم

کاری به حرف بقیه نداشته باش زن دایی بنده شرایط شمارو داشت با داییم آشنا شد و الان خداروشکر خوشبختن داییم با اینکه سابقه ازدواج نداشت در حق بچه خانمش پدری کرده

حواست باشه بخاطر حرف مردم خودتو نندازی تو چاه

حالا مجرد آش دهن سوزی نیست مهم مرد خوبه. این خانم جوونه و یک بچه کوچیک داره همسرش فوت کرده مشخصه زن ...

لطف داری عزیزم 

فعلا درقید ازدواج نیستم ولی قیافه و برخوردم همه میگن سنت کمه زود ازدواج کن تابچت کوچیکه 

دقیقا همین حسو دارم خودم ۳۱ اقا ۳۳ میگفت شرکت کار میکنه خونه هم مشترک بادوتا جاری دیگ

هوف... وضع مالی رویایی هم نداره!

خیلییییییی زرنگه... اصلا شک نکن این ازدواج به نفع اونهاست... بیچاره‌ات میکنند فردا...

هم مادر بجه ها!

هم خود بابای بچه‌ها... مدام آزارت میده بابت اینکه حالیت کنه اونها اولویتش هستند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کاری به حرف بقیه نداشته باش زن دایی بنده شرایط شمارو داشت با داییم آشنا شد و الان خداروشکر خوشبختن د ...

چه خانواده شریفی هستید شما

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
لطف داری عزیزم فعلا درقید ازدواج نیستم ولی قیافه و برخوردم همه میگن سنت کمه زود ازدواج کن تابچت کوچی ...

درسته آمادگی خیلی مهمه

اما ازدواج شایسته و به موقع هم خوبه ایرادی نداره ولی این خاستگار مناسب شما نیست

کاری به حرف بقیه نداشته باش زن دایی بنده شرایط شمارو داشت با داییم آشنا شد و الان خداروشکر خوشبختن د ...

سن دایی و زنداییت چقدره؟

سن دایی و زنداییت چقدره؟

زن دایی حدود ۳۵ دایی ۳۴. البته تو ظاهر خانم جوونتر نشون میدن شرایط دایی هم خوبه دیگه خانواده وقتی دیدن راغب به این خانمه موافقت کردند 

فردا ب خود اقا جواب رد بدم یاکلا کنسل کنم

به آقا زنگ بزن و هم کنسل کن و هم جواب رد بده. خودت رو منیپوله نکن...

وقتی جوابت رد هست انرژی الکی برای جلسه‌ی آشنایی بذاری که چی بشه؟!

اره یجوریه انگار زنه منتظر بوده مستقل بشه بره بگو نه درکل اینایی که خیلی اسرار میکنن قابل اعتماد نیس ...

اصرار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

طرف ول کن نیست خواستگار بدون بچم هست اصلا میترسم

اون فقط پرستار واسه بچهاش میخاد 

تروخدااا در حق بچت این ظلم و نکن

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره  مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙