2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که خودم نمیرم ولی شوهرم میره خونه تکونی مادرشو انجام میده 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
درمورد دعوای فیزیکی بین عروس و مادر شوهر هم هشدار بده

😃

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍
من که خودم نمیرم ولی شوهرم میره خونه تکونی مادرشو انجام میده 

خوب میکنی همجا شوهرتو بنداز جلو😆

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍

آخه چند روز پیش تایپیکی در مورد این موضوع دیدم؛ یا دعوا با خواهر شوهر، خلاصه حواستون جمع باشه،😂 اما جدی یه بار تایپیکی دیدم نوشته بود من و خواهر شوهرم هر دو رزمی کاریم

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
آخه چند روز پیش تایپیکی در مورد این موضوع دیدم؛ یا دعوا با خواهر شوهر، خلاصه حواستون جمع باشه،😂 اما ...

چ شود دو رزمی کار😄

آره؛  گفت موقع خواستگاری مادر شوهرم گفته دخترم ( که همون خواهر شوهر هست ) تکواندو کاره؛ اونم بهش گفته چه جالب منم تکواندو کارم و دان2 دارم،  یهو خواستگارش ( که الان همسرش  هست) داشته آب میخورده اب پریده تو گلوش ؛ همه خندیدن

آره؛  گفت موقع خواستگاری مادر شوهرم گفته دخترم ( که همون خواهر شوهر هست ) تکواندو کاره؛ اونم به ...

😂😂😂خیلی باحال بود

مرسی، بهش گفتم همسرت رزمی کاره؟ گفت نه ؛ همین که میتونم شوهرم رو بزنم خودش خوبه😂 البته این قسمت آخر رو به شوخی گفت