پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...
قسم میخورم اگه کل خلایق به زبون بیان از سنگ تا انسان ۹۰ درصدش ناراحتن بابت چنین دنیایی
اون ۹۰ درصد ناراحتن چون آدمیزاد نمیخواد بفهمه واسه چی اومده تو این دنیا
پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...
همه چی از درون آدم شروع میشه...درونتون زیبا کن تا بیرونت هم زیبا ببینی...!
خدا هیچ چیزی رو بدون هدف نیافریده،این که ما هنوز نرفتیم سمت اون هدفی که براش آفریده شدیم تقصیر خدا نیست!
رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمیدادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و منه رو سیاه رو خیلی سریع میبخشی🥹🚶🏻♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی میخوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
اون ۹۰ درصد ناراحتن چون آدمیزاد نمیخواد بفهمه واسه چی اومده تو این دنیا
اصلا مگه خدا بی نیاز نیست په چه نیازی به امتحان کردن ما داره چطور دلش میاد آدم ها رو دو دسته کنه یه گروه برن بهشت یه گروه برن جهنم چطور دلش اومد بخاطر گندم انسان رو از بهشت برونه چطور دلش اومد جهنم رو خلق کنه اگه من دارم الان تایپ میکنم کار خداست اگه خدا نخواد منم نمیتونم چرا خوبش رو نمیخواد اصلا بدون دردسر یه بهشت و همه خوشحال و شاد
اصلا مگه خدا بی نیاز نیست په چه نیازی به امتحان کردن ما داره چطور دلش میاد آدم ها رو دو دسته کنه یه ...
خدا مارو برا خودش امتحان نکرد...
برا ما کرد...
ما اگه قوانین اسلامی رو مو به مو اجرا کنیم هیچ آدمی هیچ دردی نداره عزیز......
درد ما اینه که نمیخوایم بفهمیم...
چون ما آدما مغروریم
بخدا قسم من درونم فوق العاده زیباست اما تلاش برای زندگی بیهودست
یه خواهشی کنم ازت انجامش میدی؟؟؟
خواهش میکنم ازت سخنرانی دین فطری از استاد عظیمی رو گوش کنی...به جواب سوالاتت میرسی...شده روزی یه فایل گوش بدی این کارو کن...بهت خیلی خیلی کمک میکنه!
رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمیدادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و منه رو سیاه رو خیلی سریع میبخشی🥹🚶🏻♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی میخوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
خدا مارو برا خودش امتحان نکرد...برا ما کرد...ما اگه قوانین اسلامی رو مو به مو اجرا کنیم هیچ آدمی هیچ ...
اینطور نیست من کسی رو میشناسم که اسلامی نیست و اصلا اعتقاد به این چیزا نداره و از همه لحاظ شاد و خوشبخته قوانین اسلامی یعنی غمگین یعنی عزاداری یعنی شاد نبودن یعنی سخت کردن زندگی یعنی دلبستن به روی تمام خوشی های دنیا
اینطور نیست من کسی رو میشناسم که اسلامی نیست و اصلا اعتقاد به این چیزا نداره و از همه لحاظ شاد و خوش ...
این نظر شماست...که اشتباهم هست شدید...
ضمنا اون شخص آسایش داره نه( آرامش) آرامش فقط با خدا به دست میاد ...