2821
2789
عنوان

معلم داداشم 😡😡😡

206 بازدید | 12 پست

فامیل نزدیکمون شده معلم داداشم همش به مامانم میگفت من هوای پسرتو دارم مامانم هرموقع مریض شد رفت سرزد زنش زایید رفت سر زد داداشم خیلی درسش خوبه کمترین نمرو بهش داد و همشم بهش گیر میده خون مارو تو شیشه کرده به جای اینکه فامیله هوای مارو داشته باشه بدتر میکنه نمیدونیم چه واکنشی نشون بدیم😡😡مامانم که سادس هزاربار گفتم اینا واسه ما فامیل درنمیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه امتحاناشو نمیاره خونه ؟ باتوجه به جواباش نمره میده چه ربطی داره 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

😐 درس برادرت خوبه و ایشون همینجوری الکی نمره کم مینویسه؟؟ بنظر خودت ممکنه؟ 

میگی هواتونو داشته باشه؟ منظورت پارتی بازیه؟ چون روی نمره تاکید کردی🙁

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

😐 درس برادرت خوبه و ایشون همینجوری الکی نمره کم مینویسه؟؟ بنظر خودت ممکنه؟ میگی هواتونو داشته باشه؟ ...

همه خواهرا همینجوری الکی طرف داداشاشونو میگیرن 

استارتر جان پسرا خیلی تو کلاس شلوغی میکنن و واقعا تحملشون سخته معلم حق داره گیر بده هیچ معلمی با دانش اموز ساکت و درس خون لج نمیکنه الکی به داداشت حق نده به جاش راهنماییش کن خودشو اصلاح کنه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻