2777
2789
عنوان

خانمهای خوشتیپ بیان فقددد

191 بازدید | 13 پست

من محجبم یه استایل با مانتو و شلوار میخام که مناسب  خانم محجبه و مذهبی میشه کمک کنید و یه عکس چیزی بدین متشکرمم برای  حاجت روایتون توحید میخونم 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شومیز کرم رنگ با یک شلوار نیم بگ مشکی قشنگ شومیز به نظرم پارچه ی خیلی شیکی

شومیزو نگرفتم دقیق چه شکلی باشه؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

عبا خیلی قشنگه

عبا مانتو عبا کفتان اینا دارم  

عبا خیلی قشنگه

منم عبا دوست دارم اما شهرمون کوچیکه نداره اخرین بار یک عبا سفارش دادم از تهران اونی که تو عکس بود نبود دو میلیون پول دود شد😅

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

منم عبا دوست دارم اما شهرمون کوچیکه نداره اخرین بار یک عبا سفارش دادم از تهران اونی که تو عکس بود نب ...

منم خیلی دوست دارم

هم قشنگه هم خیلیم راحته

ولی چون قدم کوتاهه حس میکنم بهم نمیاد 🥲

📚🩺🐾

اسی من خودم حجابی نیستم ولی اون روز یک خانم حجابی دیدم

خیلییی خوب بودن خودم عاشقش شدم 

استایلش خیلی فرق داشت با همه ی ادما

یک عبای فیروزه ای پوشیده بود که از جلو کمربند داشت 

از پوشت کمبر بند نداشت 

بعد کمر بندش سنگ دوزی  داشت استیناشم سنک دوزی داشت 

عباش خیلی بلند بود اما من دیدم از زیزش یک شلوار سفید پوشیده بود 

با یک روسری کرمی طرح های طلایی دار 

کلا خیلی خیلی باکلاس بود

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
منم عبا دوست دارم اما شهرمون کوچیکه نداره اخرین بار یک عبا سفارش دادم از تهران اونی که تو عکس بود نب ...

استان ما زیاد هس تازه تو عراق ارزونتره

اسی من خودم حجابی نیستم ولی اون روز یک خانم حجابی دیدمخیلییی خوب بودن خودم عاشقش شدم استایلش خیلی فر ...

کاش ازش عکس میگرفتی ببینیم😅

منم خیلی دوست دارمهم قشنگه هم خیلیم راحتهولی چون قدم کوتاهه حس میکنم بهم نمیاد 🥲

باز من حس میکنم خیلی دراز بیخود میشم با عبا😅

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره