2777
2789
عنوان

درد دل 😔

228 بازدید | 2 پست

حیف که آدم مجبوره بخاطر اینکه آرامش خونه حفظ بشه سکوت کنه و سکوت کنه و سکوت کنه ....ولی خب احساس میکنم که خودم دارم از درون داغون میشم ...۱۵ سال با یه مرد متوقع و عصبی سوختن و ساختن بخاطر بچه و حماقت برای بچه دار شدن دوباره ...نتیجه ش اینه که تو ماه هفتم ارد سربالای شوهر رو گوش بدی و دم نزنی ...نمیدونم از نظر اطرافیان من ضعیف و احمقم که هم خودم کار میکنم و خرج زندگی به دوشمه و هم پدر بنده خدام بهم خونه داده که آواره نباشم و هم اخلاق گند یه دیوونه رو تحمل میکنم ولی از نظر خودم صبوری کردم که بچم بچه طلاق نباشه ! 

من نمی گم کارت درسته یااشتبا.اماچراهمیشه زن بایدبایسته وصبوری کنه .چرابایدپای بچه بمونه مگه خودش آینده نداره.من که هیچوقت حاضرنیستم چنین کاری بکنم مگراینکه شوهرم متقابلابرام کاری کنه

آفرین عزیزم بهترین کارو کردی، بچه ی طلاق خیلی بی سر و سامان میشه و آیندش خراب میشه، شما که بچه رو آوردید به این دنیا در قبال آینده و خوشبختیشم مسئولید.

خدا بهتون صبر بده و با روحیه و امید به آینده، یه مادر فداکار برای بچه هاتون باشید، ایشالا که ثمره ی این تلاشتون رو توی بچه هاتون ببینید

حتی یک ثانیه هم به طلاق فکر نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز