2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

67 بازدید | 15 پست

بچه ها میخوام زبان یاد بگیرم هیچی بلد نیستم بیرونم نمیتونم برم بخونم نمره هام بخاطر زبان فقط میاد پایین ی راه حل بدید تو خونه یجور بخونم غیر حروف هیچی بلد نیستم

فقط و فقط تحلیلگرانو نصب کن عالیهههههههه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو گوگل بزن آموزش زبان انگلیسی برای کودکان چون مبتدی هستی بهترین روش اینه 

بعد روزی مثلا ده تا کلمه آسون یاد بگیر 

مکالمه های خیلی آسون رو یاد بگیر مثل معاشرت کردن 

بعد از اینکه یکمی از لحاظ لغت قوی شدی 

کلمات پرسشی و ضمایر و ... یاد گرفتی شروع کن آسون ترین گرامر رو یاد بگیر که همون حال ساده هستش 

در کنارش هر روز ده تا لغت رو هم داشته باش 

تو گوگل بزن آموزش زبان انگلیسی برای کودکان چون مبتدی هستی بهترین روش اینه بعد روزی مثلا ده تا کلمه آ ...

اره خودمم میگم بخونم کلمه هارو کم کم برم سطح بالاتر

تو گوگل بزن آموزش زبان انگلیسی برای کودکان چون مبتدی هستی بهترین روش اینه بعد روزی مثلا ده تا کلمه آ ...

بعد این مرحله میتونی بری آموزشگاه ثبت نام کنی 

یا همینجوری تو خونه پیش خوانی کنی تو یوتیوب و گوگل خیلی از این آموزش ها هستن 

در کنارش حتما از کارتون به زبان اصلی و زیرنویس انگلیسی استفاده کن آهنگای انگلیسی گوش کن 

طبیعیه اگه نفهمی چی گفته میشه ولی بعد یه مدت کم کم شروع می‌کنی یاد گرفتن چون کنجکاو میشی معنی این جمله چیه میری سراغش و اینطوری تا مدت ها تو ذهنت میمونه

عه جوابه؟ خودت کار کردی باهاش

اره بابا من چند ساله دارم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا