2777
2789

یارو توگروه ساختمون جلو ده تا مرد گفته واحد سه صدا تختش میاد خونه ما با یه لحن بد بعد شوهرم فقط رفته توضیح داده دم درشون ما نبودیم خونه ما هم میاد صدا و فلان 

گفتم‌تو گروه تند بنویس بفهمن بقیه ناراحت شدی جلو این همه ادم راجبع این مسایل حرف زده حتی حس کرده ماهم هستیم زنش میومد به من میگفت میگه نه با همسایه نباید لج کنی خودتو فقط نوشته اومدم جلو درتون گفتم ما نیستیم خونه ما هم صدا میاد 

من الان هرکی میبینم تو ساختمون خجالت میکشم حس میکنم یاد اون پیام میفتن منم بهش گفتم خیلی بی غیرتی میگفتی بیخود میکنی این مسایل جلو اینهمه مرد میزنی ولی کو گو ششنوا بنظرتون این مرد چیه😏اون شخص هم مریضه و با کل اهالی ساختمون یدور بحث داشته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی غیرت نیست ترسو و ضعیف و بی اعتماد بنفسه

باید توی گروه محترمانه میشست میذاشت کنار میگفت بزرگوار اطلاع نداری مجبور به حرف زدن نیستی اول از بقیه بپرس ببین منشا صدا کجاست بعد حرف رو قل بده وسط . ما هم از صدا اذیت میشیم ولی نمیایم اسم شما رو بیاریم و فضای خصوصی شما رو عمومی کنیم پس شما هم تکرار نکن که دفعه بعد اینجوری مودبانه بهت درس ادب نمیدم