2777
2789
عنوان

نهایی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 36 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تورو خدا؟امیدوارم کردی🥲مرسی ازتفقط چه دانشگاهی؟

نمیدونم عزیزم فقط همین رشته اشو‌ گفت

الان حتی کارنامه ها رو ببینی با درصدای ۴۰ اینا و معدل بالا پزشکی و رشته تاپ اوردن

قطعا پرستاری و پیرا پزشکی های دیگه رو آزاد میشه اورد با معدل بالا 

تورو خدا؟امیدوارم کردی🥲مرسی ازتفقط چه دانشگاهی؟

نه عزیزم

با درصد صفر نمیشه که

حداقل ده درصد بزنی و معدلت بالای ۱۹باشه پیرای آزاد میاری

بیست درصد اینا بزنی پیرای دولتی

چهل و اینا بزنی رشته های بهتر

رشته ام تجربیهمن یه مشکل خیلی جدی داشتم تا الان نتونستم درس بخونم الانم حل نشده ولی خدا بزرگه

امیدوارم نهاییتو عالی بدی و یه رشته خیلی خوب قبول شی

تو هم برام دعا کن واقعا خسته و ناامیدو

نمیدونم عزیزم فقط همین رشته اشو‌ گفتالان حتی کارنامه ها رو ببینی با درصدای ۴۰ اینا و معدل بالا پزشکی ...

مرسی عزیزدلم که کامل جواب دادی

امیدوارم به آرزوهای قشنگت برسی

امیدوارم نهاییتو عالی بدی و یه رشته خیلی خوب قبول شیتو هم برام دعا کن واقعا خسته و ناامیدو

فداتشم من که

خیلی خوش قلبی قشنگم آدما نون قلبشون رو میخورن مطمئنم تو هم رشته ای که دوست داری رو قبول میشی ❤🧿