بنظرم آراستگی و مرتب بودن جذابیت بیشتری داره، در کنار اخلاق و رفتار درست، یه زیبای بد اخلاق میشه امبرهرد ، البته تو تاریخ کم هم نبوده خانم زیبا و همه چی تمومی که همسر بی لیاقتش بهش خیانت کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا حالا دیدی اون پلنگ ملنگ ها چقدر شوهرشون پیگیرشونه و دنبالشون راه میوفته؟ انگار شوهره نگرانه از دست بده زنشو. اما زن ساده اصلا ترسناک نیست ، بخاطر همین شوهره اگه بیشعور باشه، هر بلایی سرش میاره. اما از پلنگه حساب میبرن و هرجوری رفتار نمیکنن باهاش. درست نمیگم؟
تا حالا دیدی اون پلنگ ملنگ ها چقدر شوهرشون پیگیرشونه و دنبالشون راه میوفته؟ انگار شوهره نگرانه از دست بده زنشو. اما زن ساده اصلا ترسناک نیست ، بخاطر همین شوهره اگه بیشعور باشه، هر بلایی سرش میاره. اما از پلنگه حساب میبرن و هرجوری رفتار نمیکنن باهاش. درست نمیگم؟
تا حالا دیدی اون پلنگ ملنگ ها چقدر شوهرشون پیگیرشونه و دنبالشون راه میوفته؟ انگار شوهره نگرانه از دس ...
نه والا ، خودم یه پلنگ دیدم سانتی مانتال شیک و زیبا، به حدی اخلاق زشت داشت که شوهرش طلاقش داد و از همه زنها متنفر شده از بس این زن اذیتش کرده، تجربه من اینه زنی که به خودش بها بده و اراسته و مرتب باشه و اخلاق خوب داشته باشه شوهرش بیشتر بهش بها میده و بهش احترام میزاره، چون در هر صورت اگر زیبایی ملاک باشه یه زن زیبار از اون پلنگ هم پیدا میسه بیرون،
نه والا ، خودم یه پلنگ دیدم سانتی مانتال شیک و زیبا، به حدی اخلاق زشت داشت که شوهرش طلاقش داد و از ه ...
درسته اخلاق هم باید باشه. اما اخلاق یه مسئله ی جداست. من فقط ظاهر رو میگم. مثلا یه زن پلنگ خوش اخلاق بهتره یا یه زن نچرال خوش اخلاق؟ از نظر ما زنها ، زن نچرال خوش اخلاق عالی ترینه اما از دید مردها اگه ببینیم، قضیه یکم فرق داره. مردها به اون زن پلنگ و خوشگل و خوش اخلاق بیشتر بها میدن تا زن نجیب و نچرال و مهربون. مردهای الان انگار تشنه ی ژل لب و بوتاکسن. والا بخدا گیر کردیم