2777
2789
عنوان

متاهلا بیایین

95 بازدید | 10 پست

به نظرتون ظاهر زن و تیپش چقدر تاثیر داره توی رابطه موفق؟ لطفا کسایی که تجربه دارن، نظر بدین حرف بزنیم

به نظرتون پلنگ ها موفق ترن یا زنهای ساده با تیپ معمولی ؟

بنظرم آراستگی و مرتب بودن جذابیت بیشتری داره، در کنار اخلاق و رفتار درست، یه زیبای بد اخلاق میشه امبرهرد ، البته تو تاریخ کم هم نبوده خانم زیبا و همه چی تمومی که همسر بی لیاقتش بهش خیانت کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلنگ یچزیه به خود رسیدن به چیز دیگه ستقطعا کسی که تمیز هست به بهداشتش میرسه ظاهر خوبی داره کیفیت راب ...

ولی من دیدم پلنگ ها، شوهرشون بیشتر براشون ارزش قائله. تو متاهلی؟

من متاهلم

تا حالا دیدی اون پلنگ ملنگ ها چقدر شوهرشون پیگیرشونه و دنبالشون راه میوفته؟ انگار شوهره نگرانه از دست بده زنشو. اما زن ساده اصلا ترسناک نیست ، بخاطر همین شوهره اگه بیشعور باشه، هر بلایی سرش میاره. اما از پلنگه حساب میبرن و هرجوری رفتار نمیکنن باهاش. درست نمیگم؟

بله

تا حالا دیدی اون پلنگ ملنگ ها چقدر شوهرشون پیگیرشونه و دنبالشون راه میوفته؟ انگار شوهره نگرانه از دست بده زنشو. اما زن ساده اصلا ترسناک نیست ، بخاطر همین شوهره اگه بیشعور باشه، هر بلایی سرش میاره. اما از پلنگه حساب میبرن و هرجوری رفتار نمیکنن باهاش. درست نمیگم؟

تا حالا دیدی اون پلنگ ملنگ ها چقدر شوهرشون پیگیرشونه و دنبالشون راه میوفته؟ انگار شوهره نگرانه از دس ...

نه والا ، خودم یه پلنگ دیدم سانتی مانتال شیک و زیبا، به حدی اخلاق زشت داشت که شوهرش طلاقش داد و از همه زنها متنفر شده از بس این زن اذیتش کرده، تجربه من اینه زنی که به خودش بها بده و اراسته و مرتب باشه و اخلاق خوب داشته باشه شوهرش بیشتر بهش بها میده و بهش احترام میزاره، چون در هر صورت اگر زیبایی ملاک باشه یه زن زیبار از اون پلنگ هم پیدا میسه بیرون، 

نه والا ، خودم یه پلنگ دیدم سانتی مانتال شیک و زیبا، به حدی اخلاق زشت داشت که شوهرش طلاقش داد و از ه ...

درسته اخلاق هم باید باشه. اما اخلاق یه مسئله ی جداست. من فقط ظاهر رو میگم. مثلا یه زن پلنگ خوش اخلاق بهتره یا یه زن نچرال خوش اخلاق؟ از نظر ما زنها ، زن نچرال خوش اخلاق عالی ترینه اما از دید مردها اگه ببینیم، قضیه یکم فرق داره. مردها به اون زن پلنگ و خوشگل و خوش اخلاق بیشتر بها میدن تا زن نجیب و نچرال و مهربون. مردهای الان انگار تشنه ی ژل لب و بوتاکسن. والا بخدا گیر کردیم