2777
2789
عنوان

بیوگرافی شو😐

337 بازدید | 18 پست

نمیدونم چرا اینو نوشته با توجه ب تاپیک های قبلیم ب نظرتون یعنی چی ؟؟یعنی اونقد نفهمه ک اینو مینویس: 

پنیر مُُفت ، فقط رو تله موش پیدا میشه ...

قسطی حال میدن ، آخر همه رو نقدی میگیرن !!!

اینه داستان آدمای این زمونه 👎😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد خز

یاد بچه های روبیکا افتادم 😂اینکارا چیه دیگه عه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خیلی چیپ و بی ادبِ

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یاد بچه های روبیکا افتادم 😂اینکارا چیه دیگه عه

کلا من با اینایی که تا چیزی میشه استوری و بیوگرافی میذارن حال نمیکنم خیلی چیپه😂

یه سریم با یکی دعوا کرده بودم هی پروفایل میذاشت حسودا در چه حالن فلان:/

کلا من با اینایی که تا چیزی میشه استوری و بیوگرافی میذارن حال نمیکنم خیلی چیپه😂یه سریم با یکی دعوا ...

واای من دور ورم از این نخاله ها پر بخدا..خودم با سکوت جواب میدم فقط

۳۲ سالشه خیر سرش

خیلی پرو و بچه هس توقع داره ک بیخیال ۱۳۰ میلیون بشی

فک کرده محض رضای خدا یا از رو عشق و عاشقی دادی حالا فشاری شده

تا میتونی قوی باش حرصشو دربیاز دیگ نزار ازت تیغ بزنه و بهت بخنده.مهلت قسط هم ک شد خیلی محترمانه و سنگین مث غریبه پیام بده ک پرداخت کنه.نکرد و بازی دراورد بعد تاپیک بزن راهنماییت کنیم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره