2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم ولش کردم با همه چیش ساختم ولی جای تشکرش رفت با رفیقای معتاد و گل کشش ، بهم میگفت خیلی وفا دارم ...

🥲خیلی بده و سخته

منظورم پسراییه که کار میکنن و دختره باهاشونه

ولی پسره بعدش که همه چی خوب شد ول میکنه اون دخترو و میره 

من خودم زخم خوردم و هنوزم جاش درد میکنه

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

شوهرمه

۲۴م عروسیمونه🥲🧿

از وقتی دانشجو بود وآه دربساط نداشت تابعدش که رفت سربازی بودوپیاده باهم میرفتیم اینطرف اونطرف باهاش بودم تاالان که ۶سال از اون روزها گذشته وخداروشکر داریم میریم سرخونه زندگیمون🥲

سخت گذشت صبر زیاد میطلبید یادگاریشم شد موهای سفید روسرم ولی ارزششو داشتتتت

بهونه بوده احتمالا :)))وگرنه کسی که اینهمه به پاش موندی مگه میشه اینجوری بزنه زیر همه چی

آره دقیقا بهانه بود چون تو فکر ازدواج با یکی دیگه رفته بود 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

🥲خیلی بده و سختهمنظورم پسراییه که کار میکنن و دختره باهاشونهولی پسره بعدش که همه چی خوب شد ول میکنه ...

این خاک بر سر که اوضاشم خوب نشد فقط با کتک زدن مامانه روزی ۵۰ دومن میگرفت میرفت گل میخرید که بکشه👎😞

چرا باهم ازدواج نکردین

هیچی نداشت    من هی میگفتم باهم میسازیم   

اون میگفت نهه من نمیخوام تو سختی بکشی  و ازین جور چرت و پرتا که پسرایی که میخوان شونه خالی کنن  میگفت. 

به معنای واقعی کلمه  زمین زد منو. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...