2777
2789

سلام خانوما من دارم سکته میکنم من تمام ازمایشای غربال سه ماه اولم خوب بود و همچنین ازمایش پانزده هفتگی ولی در سونوی انومالی هفده هفتگی همه چیز خوب به جز اینکه تیغه بینی  کمتر از محدوده نرمال که ۳.۹ بود کسی بود ه من ازمایش سنتز دادم منتظر جوابم .ازدواجممم فامیلی نبوده

17هفتگی زود نبوده واسه سونو ان تی؟؟؟

فک.کنم زود رفتی البته اگه ربطی داشته باشه.

بعدم مگه وقتی غربالگری اولی خوب بود دومی ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟

ایشالله هیچی نیست عزیزم

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه من چن سال پیش اینجوری بش گفتن ..البته گفته بودن دماغ نداره ...بعد رفت سونو س بعدی و اینا مشخص شد ک اشتباه کردن ...بچشم دنیا اومد ازین دماغ کوچولو خوشگلا بود 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

چقد زود دادی انومالیرو.باید بین 18 تا 22 هفته باشه.دکتر من که گفت فبل از 20 نرو به هیچ وجه.بزار بچت درشتر بشه همه چیزش معلوم باشه.تازه من ان تیم بالا بود ازمایش هم ریسک بالا زد.خداروشکر امینوسنتزم خوب بود.هفته قبلم رفتم سونو همه چی خوب بود

بله من اینجوری بودم

نوشته بود تیغه بینی به خوبی دیده نشد

ازمایش هم ریسک سندروم داون مناسب نبود

امینو دادم

به معنای واقعی مردم و زنده شدم

از استرس دچار حملات عصبی می شدم و ...

اما جواب امینو خوب بود

نگران نباش

ممکنه سون گرای خوبی نرفته باشی یا هر چیزدیگه ای

زمانی که تو مطب منتظر امینو بودم یکی از مریضا گفت این دکون جدیده ازمایشگاههاست

دوستانی که میگن زود رفتی و ... به این نکته توجه کنید که پزشکی قانونی تا یه زمان خاصی اجازه سقط میده

این کارها هم برای اینه که اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد بشه قانونی و اصولی و بدون دردسر اقدام کرد

اگه دیر بریم و خدایی نکرده مشکلی باشه پزشکی قانونی مجوز نمیده و باید رفت دنبال راههای دیگه

استار من هم از ازمایشگاه و هم توی مطب میشنیدم که 98 درصد امینوها بدون مشکلن

فقط سعی کن مثل من خودتو داغون نکنی

خود استرس بدترین چیزه برای جنین

دکتر روانشناس به من گفت اگر ناراحتی و استرس لومد سراغت گریه کن و خودتو خالی کن

اما من به خاطر بقیه تو خودم ریختم و داغون شدم

اما با خوب بودن جواب امینو دوباره جون گرفتم

دوستانی که میگن زود رفتی و ... به این نکته توجه کنید که پزشکی قانونی تا یه زمان خاصی اجازه سقط میده ...

عزیزم ایشون که همه آزمایشها و ان تیشون خوب بوده .چرا باید اصلن عجله میکردن واسه انومالی.اصلن فکرشم نمیکردن که قراره مشکلی باشه.من خودمم حتی جواب امینو اومد باز نگران بودم که نکنه  مشکل دیگهای  بوده که ان تیم زیاد بود ولی دکترم با خونسردی گفت بیخود عجله نکن چون تا 20 هفته. باید صبر کنی