2777
2789
عنوان

کمکمممممم کنیدددد

192 بازدید | 23 پست

سلام خوبید 

میشه کمکم کنید 

چطوری ارادمو قوی کنم برای درس خوندن ؟ 

همه بهم طعنه میزنن نمیدونم چیکار کنم نهایی قبول شم 

توروخدا یکی کمکم کنه 

واستون حمد میخونم 

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

چه رشته ای هستی؟

گلم برات دعا می‌کنم که نمره خوبی بیاری و درصد قبولت بره بالا امیدوارم دانشگاه خوبی قبول شی به امید خدا سعی کن تلاش تو ببری بالا که موفق شی خیلی‌ زود 🤲🏻

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها راحش خوندنه تو سایت ول نچرخ بخون

اخه چقد خوندن؟؟؟؟

هر چی میخونم بازم میوفتم خسته شدم از طعنه ها

چه رشته ای هستی؟گلم برات دعا می‌کنم که نمره خوبی بیاری و درصد قبولت بره بالا امیدوارم دانشگاه خوبی ق ...

انسانی دوازدهم 

تجدیدی دارم باید همین خرداد پاس  کنم اخرین فرصتمه

میتونم بپرسم کی و چرا بهتون طعنه میرنه میبینی گلم اگر بخونی فردا که درس هارو همه شو قبول شدی ثابت میشه بهشون که چقدر بالاتر با استعداد تر قوی تر و قدرتمند ترس ازشون؟ 

خودت رو نباز انگیزه داشته باش تو موفق میشی بخون خدا هم کمکت می‌کنه به حق حضرت زهرا امید تو از دست نده شاید یه روزی جای قبول شدی رفتی که همه حسرت و آرزو تو میکشیدن 🥰🤲🏻

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

انسانی دوازدهم تجدیدی دارم باید همین خرداد پاس کنم اخرین فرصتمه

به سلامتی منم ۱۱ انسانی هست انشالله که بهترین رشته دانشگاهی رو قبول شی دوست داری چه رشته دانشگاهی اسمت بیاد؟ 

برات دعا میکنم موفق شی ۱۰۱ ادرکنی برات فرستادم گلی 💐

به سلامتی منم ۱۱ انسانی هست انشالله که بهترین رشته دانشگاهی رو قبول شی دوست داری چه رشته دانشگاهی اس ...

اجی بخدا زندگیم افتضاحه 

هیشکی درکم نمیکنه 

افسردگی دارم 

کسی ک دوسش دارم رفت 

همه بهم طعنه میزنن 

اجازه ندارم پامو از حونه بزارم بیرون 

توقع دارن با این وضعیتم تجدیدی هامو پاس کنم 

بحدا وقته خودگشی کنم 

دیگ بسه واقعا خسته شدم 

دوست دارم بازیگر شم 

ممنون فدات 

سعی کن یه گوشه از دفترچه یا برگه ای چیزی آرزوهات رو بنویسی هر تکرار شون کنی بهت قول میدم انگیزه زیادی میگیری منم این کار رو کردم خیلی جواب گرفتم تو بهترینی دختر سعی کن خودت برای خودت زحمت بکشی ملکه خوشبختی خودت باشی موفق میشی من بهت قول میدم یه استراحت خوب کن یه کمی غذا بخور از ۱۰ دقیقه بعدش شروع کن به خواندن حرفامو فراموش نکنی😊

میتونم بپرسم کی و چرا بهتون طعنه میرنه میبینی گلم اگر بخونی فردا که درس هارو همه شو قبول شدی ثابت می ...

الان درگم نمیکنن

الان ک حالم بده 

اجی بخدا دیگ خسته شدم 

بخدا بریدم 

الانم دارم با گریه تایپ میکنم 

خسته شدم بخدا همین امشب تمومش میکنم 

سعی کن یه گوشه از دفترچه یا برگه ای چیزی آرزوهات رو بنویسی هر تکرار شون کنی بهت قول میدم انگیزه زیاد ...

چشم اجی 

ولی واسه کسی ک تیمارستان خوابوندنش 

امیدی ب زندگی نی :))

اجی بخدا زندگیم افتضاحه هیشکی درکم نمیکنه افسردگی دارم کسی ک دوسش دارم رفت همه بهم طعنه میزنن اجازه ...

همچنین 🥲 بازم میگم همچنین همه توی این دنیا ناراحتی دارن اذیت میشن من درکت می‌کنم درسته جات نیستم ولی تو شرایط تو قرار گرفته بودم الان به جایی رسیدم به قرآن باور کن خودم میگم به خودم من بهترینم من می‌تونم ولی این انرژی منفی باید دور شه برات دعا میکنم عزیزم خدا خودش دست تو بگیره کمکی بهت کنه انشالله عاقبت خوبی پیش روت بذاره فراموش نکن تو میتونی تو بهترینی هر کسی حرفی زده دلتو شکونده با پیشرفت تو میاد دورت منم همینطور بودم تو بهترین و بهترینی دختر اگر باختی یا تا امید شدی اینو یادت نره که ناامیدی چیزی خوبی نیست تو میتونی پس جا نزن 💜

الان درگم نمیکننالان ک حالم بده اجی بخدا دیگ خسته شدم بخدا بریدم الانم دارم با گریه تایپ میکنم خسته ...

وا دختر تو اگر جای من بودی منو قهرمان کل دنیا میزاشتی شاید باور نکنی ولی هیچ کسی جای من نبوده که بفهمه من چقدر اذیت شدم توی این دنیا الان که بهت پیام میدم می‌دونی چقدر خوشحالم حالم خوشه دلم خوشه به دختر مهربون خوبی مثل تو پیام میدم دختر تو اگر جا بزنی همه میگن این هیچ وقت موفق نمیشه

من شاید از این تاپیک رفتم ولی تا اخر عمرت حرفم یادت باشه تو بهترینی اگر خودتو جمع نکنی همیشه میبازی تو هیچ وقت نباید بگی نمیتونی نمیشه نه 

بهت قول میدم تو بهترین دختر شهرتون هستی مهربونی خوبی قوی هستی دختر پر تلاشی هستی فقط انگیزه نداری تو میتونی تو موفق میشی تو دانشگاه میری تو رو خدا عاقبت به خیر می‌کنه تو رو از این سردرگمی نجات میده ناراحت نشو خدا بزرگه فقط اسم شو بیار شروع کن به خوندن شروع کن به نوشتن آرزو هات شروع کن به آینده ای منتظر تو هست 🤲🏻💜🌈