2777
2789
عنوان

بچه پنج ماهه

211 بازدید | 31 پست

سلام

مامانا پسر من امروز ۵ ماهش تموم شد

یه مسئله ای که باهاش درگیرم اینه که پسرم بعضی اوقات کسی باهاش حرف میزنه بهش نگاه نمیکنه.یا یکسره نگاه نمیکنه به طرفی که داره باهاش حرف میزنه.در حد یکی دو دقیقه نگاه میکنه بعد حواسش پرت جای دیگه میشه.این حالتا که میگم توی بغله.توی حالت خوابیده به همه نگاه میکنه و میخنده

اسمشم بعضی اوقات صداش میزنم برمیگرده بعضی اوقات نه

خواستم ببینم بچه  تو این سن از این لحاظ باید چطوری باشه؟

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....

کاملا طبیعیه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا طبیعیه

جدی میگین؟پس چرا من فکر میکنم طبیعی نیست.فکر میکنم هرکسی باهاش حرف میزنه باید متوجه بشه و کاملا به صورت اون طرف نگاه کنه

همینطور مثل بچه شما

جدی میگین؟پس چرا من فکر میکنم طبیعی نیست.فکر میکنم هرکسی باهاش حرف میزنه باید متوجه بشه و کاملا به صورت اون طرف نگاه کنه

دقیقا دخترمنم همینه ۶ماهشه

یعنی هرکسی صداش میکنه بهش نگاه نمیکنه؟یا هرکس که صداش میکنه باید بهش نگاه کنه و ارتباط بگیره؟

جدی میگین؟پس چرا من فکر میکنم طبیعی نیست.فکر میکنم هرکسی باهاش حرف میزنه باید متوجه بشه و کاملا به ص ...

شاید توجهش به یه چیز جالب تر جلب شده. در ضمن اون تازه اسمشو شناخته ممکنه گاهی یادش بره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
کاملا طبیعیه خب هنوز بالغ نشده که

من فکر میکنم هرکسی صداش میکنه و باهاش حرف میزنه باید بهش نگاه کنه و ارتباط بگیره

شاید توجهش به یه چیز جالب تر جلب شده. در ضمن اون تازه اسمشو شناخته ممکنه گاهی یادش بره

یعنی بچه شما هم همینطورین؟

من فکر میکنم هرکسی صداش میکنه و باهاش حرف میزنه باید بهش نگاه کنه و ارتباط بگیره

نه خب هنوز یه سری مهارتاش شکل نگرفته زیاد سخت نگیر مامان اولیا همشون یکم استرسی میشن 😂منم مامان اولی هستم 

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍

نه خب هنوز یه سری مهارتاش شکل نگرفته زیاد سخت نگیر مامان اولیا همشون یکم استرسی میشن 😂منم مامان اول ...

پسرم همه چیش خوبه.فقط این رفتارش خیلی استرسیم میکنه😬