2777
2789
عنوان

پوست جااریم

426 بازدید | 14 پست

پوستش مثل شیشه صافه 🙂

من ریزش شدید مو داشتم موهام خیلی کم پشت شده 

پوستمم پر منافذه 

راه حلی دارید ؟ 

ما خیلی با هم مقایسه میشیم 🧐

مثلا اون روز خاله ی شوهرم 

به پسرش گفته 

بنظرت ریحانه (من ) قشنگتره یا نگار(جاریم)😐

پسرش گفت خاله ریحانه 

خاله شوهرم گفت خاله نگار هم خیلی خوشکله ها ،😕شاید انتظار داشته بگه نگار خوشکتره نمیدونم😝 

آخه بگو احمق اسکول تو انتظار داشتی چی بشنوی 

خب معلومه بچه یکی رو انتخاب میکنه یکی از ما دوتا دلخور میشع 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم ب بچه ش میگفتی عزیزم حالا مامان تو خوشگلتره یا اون یکی خاله😂برا منافذ باز هم برو دکتر

میدونستم میگه مامانم بعد بیشتر حرص میخورم😂 چون از نظر بچه ها مامانشون از همه خوشکلتره 

توهم ب بچه ش میگفتی عزیزم حالا مامان تو خوشگلتره یا اون یکی خاله😂برا منافذ باز هم برو دکتر

من همیشه فکر میکنم دکتر تاثیری نداره 🥺

البته تو شهر ما دکتر خوب نیست 

منافذ باز خیلی صبوری میخواد

میکرونیدلینگ

Prp

عالین

Prp از پلاسمای خون خودته

یکی تو مطب دکتر پوست بود با شوهرش گقت اومدیم همین کارو انجام بدیم پرسیدم چجوریاس گفت هم برای ریزش مو و هم برای جای جوش میگفت من خیلی منافذ داشتم ۸۰درصد بهتر کرد

شوهرش برای مو اومده بود

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

منافذ باز خیلی صبوری میخوادمیکرونیدلینگPrpعالینPrp از پلاسمای خون خودتهیکی تو مطب دکتر پوست بود با ش ...

چه خوووب فکر میکردم درمان نداره 

منافذم تازه پر هم میشه زود ب زود 

همیشه ی خدا سرسیاه دارم 

چه خوووب فکر میکردم درمان نداره منافذم تازه پر هم میشه زود ب زود همیشه ی خدا سرسیاه دارم

ارثیه؟ 

روتین خاص داره برو پیش دکتر حتما بهتر میش۵

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بعضی ها اصلا درک وشعور ندارن چه سوال هایی میپرسن راستش من و جاریم همینطور بودیم بنده خدا صورتش خیلی خیلی جوش داشت گاهی کسی چیزی میگفت اینقدر حالم خراب میشد همیشه پشتش در میومدم واسش خوب میخواستم هرچند که بعدها فهمیدم اون پشتم یه حرف هایی زده بود 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم