2777
2789
عنوان

درد مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 28 پست
اول با پماد یا وازلین چرب کن بعد یخورده دردش رو تحمل کنم با دست هم کمک کن که مدفوع با فشار کمتر بیاد ...

ببخشید شما هموروئید داشتین یا همچین چیز مشابهی ؟

من الان احساس دفع دارم ولی تا میرم دستشویی درد شدید میگیره مجبور میشم بلند شم همراه سوزش شربت مسهل خوردم ولی کوچیک تریم فشاری میاد درد میگیره واقعا نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم نمیتونم برم دکترم

ببخشید شما هموروئید داشتین یا همچین چیز مشابهی ؟من الان احساس دفع دارم ولی تا میرم دستشویی درد شدید ...

به قول دوستان تنقیه کن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید شما هموروئید داشتین یا همچین چیز مشابهی ؟من الان احساس دفع دارم ولی تا میرم دستشویی درد شدید ...

اره عزیزم میدونم

ولی با پماد چرب کنید خیلی دردش کمتر میشه

من یه پماد وازلین دارم حاوی زینک هست اون خیلی خوبه،میشینی دستشویی قشنگ مقعدت رو چرب کن با وازلین

من یادمه موقع دفع می‌شد از زود درد میمردم و زنده میشدم،الانم همینم،کلی جیغ میزنم😅

ولی چاره چیه،باید بیاد دیگه

اینا رو که بهت میگم کمک میکنه،

مال من یه قسمت معقدم پاره شده که کلی خون میاد و میسوزه

اره عزیزم میدونمولی با پماد چرب کنید خیلی دردش کمتر میشهمن یه پماد وازلین دارم حاوی زینک هست اون خیل ...

وایییی 

من قبلا در حد یک ذره خفیف بود که همچین دردی نداشته 

حالا دو روز پیش خیلی زور زیاد زدم که فکر کنم از اون بود

اولین باره همچین چیزیو تجربه کردم واقعا از ترس دارم میمیرم 

میخوام برم دستشویی قشنگ میخوام جیغ بزنم که زود بلند میشم دوست ندارم خانوادمم بفهمن روم نمیشه 

حالا نمیدونم با این اوضاع چجوری باید دفع کنم اتفاقا دیروز با وازین 

حتی اب گرم تاثیری نداشت صبح بلند شدم اول شیاف انتی هموروئید گذاشتم بعدش پمادشو شربت ملین هم خوردم ولی الان نمیدونم واقعا قراره تا کی درد کنه و چجوری با این درد دفع کنم حس میکنم میخوام زایمان کنم میرم دستشویی

منم اینجوری بودم دیروز رفتم دکتر برام پماد و شربت داد

شمام دفع نمیتونید انجام بدین چیا بهت داد؟

تو.رو خدا توم بگو اینجوری یا من دارم سکته میکنمم🥲

مقدار کمی اب وارد کردم دو بار ولی خوب تاثیر خاصی نداشت

این یعنی قضیه جدیه و یه چیز معمولی نیس

چون این کارایی که کردی هر یبوستی را حل میکنه

پس لازمه بری دکتر عزیزم 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

آره اصلا نمیتونم دفع انجام بدم خیلی ترسیدم من حتی بزور میتونستم راه برم

وای تو رو خدا بگو چیا به تو داد؟

من خودک صبح از داروخونه پماد و شیاف انتی هموروئید گرفتم 

با شربت لاکتولوز برای مسهل شدنش

چه چیزایی بهت داد؟؟🥲

وای تو رو خدا بگو چیا به تو داد؟من خودک صبح از داروخونه پماد و شیاف انتی هموروئید گرفتم با شربت لاکت ...

یه پودر بهم داد پودر پیدرولاکس بعد شربت لاکسی ژل با پماد آنتی فیشر یه پماد هموروزان 

یه پودر بهم داد پودر پیدرولاکس بعد شربت لاکسی ژل با پماد آنتی فیشر یه پماد هموروزان

من دردم خیلی شدید بود اصلا نمیتونستم راه برم الان دیگه درد ندارم ولی خوب هنوز نمیتونم دفع نمیتونم انجام بدم