2777
2789
عنوان

سر کلاس😂🫠

343 بازدید | 26 پست

خسته ترینم تازه از مدرسه برگشتم امروز رفتم توی سه تا کلاس یه در تکراری سه بار تکرار کردم توی این گرما دهنم کف کرد:/😔💔

قرار شد بچه های کلاس ببرن سیرک ببینین چیا میگفتن امروز 😂

+خانم ما رو میخواستن اردو ببرن سیرک

*ما خودمون کلاس و مدرسه مون سیرکه

× نه خیر سیرک نیست یکی از معلما میگه کلاستون باغ وحشه

من: 🫤🫤

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خسته نباشی 🥲دلم محیط مدرسه رو خواست 🤣

مرسی مهربونم🤍🌱

الهییی😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

😂 واقعا هم سیرک بود هم باغ وحش. چه دعواهایی چه جدایی‌هایی😂

😂😂😂

مرسی مهربونم🤍🌱الهییی😂

الان یساله مدرسم تموم شده تو این یسال ۷ بار رفتم مدرسه فکر کنم این دفعه مدیر راهم نده 😁🤣

ازشون امتحان نگیر گناه دارن اخر سالی 😭🤣

رویاها بی دلیل نمیمیرن ، حتما یه قاتلی دارن ...

الان یساله مدرسم تموم شده تو این یسال ۷ بار رفتم مدرسه فکر کنم این دفعه مدیر راهم نده 😁🤣ازشون امتح ...

الهیییی 😂🥲

یکی از خوبی های شغل ام اینه همیشه توی محیط مدرسه پیش بچه هام انقدر دلم میخواد دوباره برم دبیرستان😂😂😔

شبه نهایی دارن متاسفانه دست من نیست😂

وای من حوصله بچه ندارمپرتشون میکنم اون طرف اگه اعصابمو خرد کنن، 😂خسته نباشی

جنگییی😂🥲

مرسی عزیزم

الهیییی 😂🥲یکی از خوبی های شغل ام اینه همیشه توی محیط مدرسه پیش بچه هام انقدر دلم میخواد دوباره برم ...

اخرین بار دو هفته پیش رفتم مدیر مدرسه میگفت آیدا تو زمان دانش آموز بودن خودت هفته ای دو روز غایب بودی الان هر روز اینجایی تو مگ درس نداری دخترررر ؟ 🤣🤣🤣

خیلی خوبههههه سنتم بهشون نزدیکه حسابی حال میکنی 😌🤣

هعییییییب الان خوشالم ک مدرسم تموم شده 🫠🤣

رویاها بی دلیل نمیمیرن ، حتما یه قاتلی دارن ...

2790
2778
2791
2779
2792